ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Stage: Συνέχεια με 1000mods και Μίλτο Πασχαλίδη

Εικόνα του άρθρου Stage: Συνέχεια με 1000mods και Μίλτο Πασχαλίδη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/03/2018, 11:46
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Άλλα δύο πολύ σημαντικά συναυλιακά γεγονότα ετοιμάζει το Stage στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, αυτή την εβδομάδα. Στις 23 Μαρτίου έρχονται οι 1000mods, το πιο «καυτό» όνομα της ελληνικής ροκ σκηνής αυτή τη στιγμή, για να παίξουν μαζί με τους 2 Headed Dogs και τους Stoned Spirit. Οι 1000mods έγιναν μέσα σε λίγα χρόνια η μπάντα με την οποία ταυτίζεσαι όταν «τα σπάει» στη σκηνή και τώρα, επιστρέφουν στα Γιάννενα δύο χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση. Μαζί τους οι Οι 2 Headed Dogs, ένα heavy rock τρίο από την Πρέβεζα που σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2015 και κυκλοφόρησε το επώνυμο άλμπουμ του ένα χρόνο αργότερα.  Οι Stoned Spirit είναι μια μπάντα από την Άρτα. Δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2010 και την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο της demo. Mετά από μια παύση τριών περίπου χρόνων επέστρεψε τον Απριλίου του 2015 και τον Μάιο του 2016 κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Spirits Of Zos».

Προπώληση : 10 euro, ταμείο:12 euro

Σημεία προπώλησης:

Γερμανός, απέναντι από το Ρολόι
 Οπτικά Μάνθος, Αβέρωφ 16
 Music Shop «Giorgio», Στοά Ορφέα
 Vision of Sound , Ναπ. Ζέρβα 78

 «Πολυθρόνα του Νίτσε» στην Άρτα, Φιλελλήνων 24-26

Db Sounds Γραβιάς 7

Αποθήκη, Ιωνίας 8 στην Πρέβεζα)



Την επόμενη μέρα οι ήχοι αλλάζουν, με τον Μίλτο Πασχαλίδη.  Ταυτόχρονα με τις εμφανίσεις στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ο Πασχαλίδης θα κυκλοφορήσει και μια νέα δισκογραφική εργασία με ακυκλοφόρητα τραγούδια σε στίχους Άλκη Αλκαίου και μουσική Μάριου Τόκα. Δείγμα από αυτή θα παρουσιάσει και στο Stage Ioannina.

 Μαζί του η Νίκη Γρανά (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι), ο Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά) ο Δημήτρης Σινογιαννης (ηλ. Κιθάρα), ο Πάρις Περυσινάκης (λύρα) ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα).
 Στην ηχοληψία ο Πασχάλης Κολεντσης και στο φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.



 Πόρτες 21:30-Έναρξη 22:30

 Προπώληση 10 Ευρώ, ταμείο 12 Ευρώ, Φοιτητικό-Ανέργων-ΑμεΑ 10 Ευρώ
 Επίσης: Μπύρα 4€, ατομικό μπουκάλι κρασί 5€, ποτό 7€, τιμή φιάλης 70€, μπουκάλι κρασί 35€

Ηλεκτρονική διάθεση: www.stageioannina.gr/tickets


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back