δεη πισω tc1
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στα Γιάννενα το πανελλήνιο γαστρεντερολογικό συνέδριο

Εικόνα του άρθρου Στα Γιάννενα το πανελλήνιο γαστρεντερολογικό συνέδριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/10/2021, 20:35
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Aπό 21 έως 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα, στο ξενοδοχείο Du Lac, το πανελλήνιο συνέδριο της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρίας.

Τα Γιάννενα φιλοξενούν το πανελλήνιο γαστρεντερολογικό συνέδριο μετά από 20 χρόνια.

Το φετινό συνέδριο θα φιλοξενήσει σημαντικούς προσκεκλημένους ομιλητές που θα παρουσιάσουν ζωντανά τα θέματα που περιλαμβάνει η ατζέντα του επιστημονικού προγράμματος. Θα εκτυλίσσεται δε σε τρεις παράλληλες αίθουσες με σκοπό την πλήρη ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων σε καίρια ζητήματα που αφορούν την γαστρεντερολογία σε επίπεδο έρευνας, εκπαίδευσης, κλινικής πρακτικής, καθώς και στον ρόλο του γαστρεντερολόγου αλλά και στην συνεργασία του με άλλες ειδικότητες.

«Το συνέδριο θα γίνει δια ζώσης με μεγάλη συμμετοχή αλλά και με διαδικτυακή κάλυψη  αποτελώντας σημαντικό βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα μετά από την έναρξη της πανδημίας. Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Ολόκληρη η γαστρεντερολογική επιστημονική κοινότητα με τη δυναμική συνεργασία της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων θα συνδράμει σε ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά συνέδρια της χώρας μας με περισσότερους από 650 συνέδρους να συμμετέχουν ενεργά» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η τελετή έναρξης του συνεδρίου θα γίνει την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, στις 20:30, παρουσία των αρχών της πόλης και του Πανεπιστημίου.

Η δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία είναι αυστηρά ελεγχόμενη.

Στις αίθουσες θα μπορούν να εισέρχονται μόνο οι σύνεδροι που έχουν εμβολιαστεί πλήρως  ή νοσήσει πρόσφατα, με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού. και έχουν κάνει

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.hsgcongress2021.gr ή να απευθύνονται στο Οργανωτικό-Συντονιστικό Γραφείο Conferre (email: info@conferre.gr , τηλ: 2651068610).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3