Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα Γιάννενα οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης

Εικόνα του άρθρου Στα Γιάννενα οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες  Τεχνικής Κολύμβησης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/02/2023, 17:01
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

To κολυμβητήριο του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων στη Λιμνοπούλα, θα φιλοξενήσει στις 10-12 Φεβρουαρίου τους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών - Γυναικών, Νέων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων (Α’-Β’) και Προαγωνιστικών (Α’-Β’).

Συνολικά αναμένονται περισσότεροι από 600 αθλητές-τριες από 35 περίπου σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα.

Οι αγώνες θα γίνουν σε συνολικά έξι αγωνιστικές, από τις πρωινές που αρχίζουν στις 9.15, μέχρι και τις απογευματινές στις 5.15.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες-ουσες  θα προσπαθήσουν να πιάσουν τα όρια πρόκρισης σε πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Η τελετή έναρξης θα γίνει στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής και το παρών θα δώσει ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κυριάκος Γιαννόπουλος.

«Ο αριθμός συμμετοχών είναι ένας από τους μεγαλύτερους σε διοργάνωση τεχνικής κολύμβησης στη χώρα μας, κάτι που δείχνει αφενός την ανάπτυξη του αθλήματος αφετέρου τη δυνατότητα των Ιωαννίνων να φιλοξενούν μεγάλες διοργανώσεις. Τα Γιάννενα έχουν μπει δυναμικά στον χάρτη των διοργανώσεων της ΚΟΕ και με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τη συνδρομή των τοπικών φορέων θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε και ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Δυτικής Στερεάς, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων Ηλίας Σπυριούνης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back