Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στα Γιάννενα ο επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/05/2017, 11:33
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στα Γιάννενα θα βρίσκεται αύριο 18 Μαΐου ο επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων της Ε.Ε. Χρήστος Στυλιανίδης. 

O κ. Στυλιανίδης θα συμμετάσχει σε εκδήλωση με τίτλο «Ποια Ευρώπη θέλουμε; Διαμορφώνοντας μαζί την πορεία προς το μέλλον» στις 19:00, στο ξενοδοχείο Du Lac, στο πλαίσιο των «Διαλόγων με τους Πολίτες». Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. 

Ο διάλογος θα μεταδοθεί ζωντανά, διαδικτυακά μέσω της σελίδας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο facebook https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/. Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διάλογο με τις δικές τους ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #EUdialogues στο Twitter. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Μαρία Χούκλη. Oι «Διάλογοι με τους Πολίτες» διοργανώνονται με τη μορφή δημόσιων συζητήσεων σε όλη την ΕΕ. Στα πλαίσια των «Διαλόγων» οι ευρωπαίοι επίτροποι απαντούν σε ερωτήσεις πολιτών για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα  σημαντικότερα προβλήματα της Ε.Ε.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Γιάννενα, ο επίτροπος κ. Στυλιανίδης θα έχει συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργο Καψάλη και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back