ΕΚΛΟΓΕΣ

Στ. Ζούμπας: «Η Ήπειρος δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο»

Εικόνα του άρθρου Στ. Ζούμπας: «Η Ήπειρος δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/09/2023, 20:02
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την κεντρική ομιλία και παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης «Ήπειρος Όλον-Τόπος να ζεις» έκανε χτες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου Στέφανος Ζούμπας στα Γιάννενα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Du Lac

Την εκδήλωση χαιρέτισε η βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιλένα Αποστολάκη κάλεσε τους ενεργούς και σκεπτόμενους πολίτες να μην σπαταλήσουν τη δημοκρατική δύναμη της ψήφου. «Να δουν αν οι παρούσες αρχές πήγαν τον τόπο πήγαν τον τόπο ένα βήμα μπροστά και να αξιολογήσουν αν μια κομματική μονοκρατορία οδήγησε την Ήπειρο στο μέλλον ή στη στασιμότητα» είπε.

Κατά την παρουσίαση του προγράμματος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης ανέφερε ότι τόσα χρόνια η Ήπειρος δεν έχει στόχους και προσανατολισμό. Είπε δε ότι «εμείς δεν θα βάλουμε την Ήπειρο και την αγάπη μας γι’ αυτή, στη ρουλέτα της μικροπολιτικής. Δεν θα εναντιωθούμε στα πρόσωπα. Τη μάχη θα τη δώσουμε με τα προβλήματα του τόπου μας. Αυτή είναι η αρχή μου. Η Ήπειρος, δεν έχει, δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο».

Μίλησε για μια ανάπτυξη στην Ήπειρο με όρους βιωσιμότητας, για προσαρμογή στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, για αειφόρο ανάπτυξη και στους τέσσερις νομούς κ.λπ.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των υποψηφίων από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back