ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο

Εικόνα του άρθρου Σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/02/2022, 23:28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο πήρε ο ΠΑΣ, με το γκολ του Γιαν Μαρκ Σνάιντερ στο 63ο λεπτό. Το 0-1 που έδωσε τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΣ, οφείλεται σχεδόν κατά το… ήμισυ στον Καραχάλιο, που έκανε ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, απέκρουσε ασταθώς ο Μελίσσας και ο Σνάιντερ έβαλε το γκολ στην επιστροφή.

Μέχρι εκείνη την ώρα, το ματς ήταν μοιρασμένο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ περισσότερο αλληλεξουδετερώνονταν, αν και οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία. Ο ΠΑΣ όμως είχε περισσότερα σουτ, έστω και αν μεγάλη φάση, δεν υπήρχε.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, ζήτησε πέναλτι (χωρίς αποχρώντα λόγο όμως), προσπάθησαν να πλησιάσουν τον Λοντίγκιν, αλλά το γκολ, το έβαλε ο ΠΑΣ.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι άλλαξαν πρόσωπα, αλλά και σχηματισμό, προσπαθώντας να ισοφαρίσουν. Πίεσαν, χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάτι το ιδιαίτερο και έτσι, ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη.  

Σημειωτέον ότι ο Παναιτωλικός έπαιξε με φανέλες που έγραφαν «Άλκης» στις φανέλες τους, στη μνήμη του δολοφονηθέντα 19χρονου στη Θεσσαλονίκη.



FcTables.com

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3