Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σπήλαιο Περάματος: Περισσότεροι οι επισκέπτες

Εικόνα του άρθρου Σπήλαιο Περάματος: Περισσότεροι οι επισκέπτες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/11/2022, 15:23
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Σημαντικά αυξημένες είναι οι επισκέψεις στο Σπήλαιο Περάματος σε σύγκριση με τα στοιχεία του 2019», σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών.

Το 2020 το Σπήλαιο έμεινε κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία ενώ τα υγειονομικά πρωτόκολλα επηρέασαν και το 2021.

Από τις αρχές του 2022 και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου το Σπήλαιο Περάματος επισκέφθηκαν 66.365 Έλληνες και ξένοι. Το ίδιο διάστημα το 2019 οι επισκέψεις ανερχόταν στις 62.985.

Τον Οκτώβριο του 2022 οι συνολικές επισκέψεις στο Σπήλαιο ανήλθαν σε 6.529. Από τα στοιχεία που επεξεργάστηκαν οι υπάλληλοι του Οργανισμού Σπηλαίου προκύπτει ότι οι 1.800 επισκέπτες ήταν από το εξωτερικό με το 50% αυτών να προέρχεται από το Ισραήλ.

Ακολουθούν οι επισκέπτες από τη Γερμανία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

 «Το Σπήλαιο αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή μας και οι επισκέψεις κατά τους πρώτους 10 μήνες του έτους ακολούθησαν την ανοδική πορεία που καταγράφεται στην πόλη και το Νομό Ιωαννίνων» αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και πρόεδρος του Οργανισμού Σπηλαίου Περάματος Γιώργος Λώλης.

Ο Οργανισμός από τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα προχωρήσει σε στοχευμένη ψηφιακή καμπάνια προβολής του Σπηλαίου, διάρκειας πέντε μηνών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back