Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σπ. Ριζόπουλος στην ΕΠΣΗΠ και στο υπεραστικό ΚΤΕΛ

Εικόνα του άρθρου Σπ. Ριζόπουλος στην ΕΠΣΗΠ και στο υπεραστικό ΚΤΕΛ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/05/2019, 16:18
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά συνάντησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος.

Μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ένωσης, ο κ. Ριζόπουλος έκανε δηλώσεις για τον… στίβο. Είπε δηλαδή ότι «είναι θλιβερό να πανηγυρίζουμε γιατί μετά από δεκαετίες στρώθηκε μπλε ταρτάν στους ‘Ζωσιμάδες’» και έριξε ευθύνες στην περιφερειακή αρχή λέγοντας ότι «είναι θλιβερό να έχουμε επιτρέψει στην απερχόμενη περιφερειακή αρχή να έχει κατεβάσει τον πήχη σε αυτό το οποίο θα έπρεπε να είναι το καμάρι μας, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Γιατί αυτός ουσιαστικά αναδεικνύει τον κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού δίνοντας ουσία στη ζωή των παιδιών μας. Και με τον τρόπο αυτό μεταξύ πολλών άλλων τα βοηθάμε να αποφεύγουν άλλου είδους ουσίες».

Εκτίμησε επίσης ότι «στον τομέα του αθλητισμού όπως και στην υπόλοιπη Ήπειρο ευδοκιμεί δυστυχώς μια μιζέρια μετριότητας όπου ουσιαστικά απλώς μας ικανοποιεί η συμμετοχή» και συμπέρανε ότι πρέπει να αναδειχθούν τα ταλέντα.

Επίσης, ο κ. Ριζόπουλος συνάντησε τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ, Γρηγόρη Γκίκα. «Είναι δεδομένη η ευαισθησία των Οριζόντων Ηπείρου στις ανάγκες των λεωφορειούχων αλλά και των επιβατών» και πρόσθεσες ότι «σήμερα υπάρχει αναρχία στην υποδομές και αυτό δεν επιτρέπει την ομαλή λειτουργία ώστε να γίνει άνετη η επισκεψιμότητα στα Ιωάννινα αλλά και ολόκληρη την Ήπειρο. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι σχεδιασμοί δεν υλοποιήθηκαν ποτέ και πετάχτηκαν χρήματα».

Τέλος, σημείωσε ότι «η νέα περιφερειακή αρχή θα βάλει από την πρώτη στιγμή τέλος στις απ’ ευθείας αναθέσεις μεταφορικού έργου σε συγγενικά πρόσωπα, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια».

Η παράταξη διοργανώνει την κεντρική προεκλογική ομιλία στην Άρτα, την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 20.00, στο εκθεσιακό κέντρο Άρτας, αίθουσα «Διώνη».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back