ΕΚΛΟΓΕΣ

Σπ. Ριζόπουλος: «Μην πυροβολείτε τις νέες ιδέες»

Εικόνα του άρθρου Σπ. Ριζόπουλος: «Μην πυροβολείτε τις νέες ιδέες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/09/2023, 21:29
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου», υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος έκανε χτες την κεντρική του ομιλία, σε ξενοδοχείο της πόλης της Ιωαννίνων, επιμένοντας στο σύνθημά του «πρώτοι από την πρώτη».

Ο κ. Ριζόπουλος επανέλαβε τις προτάσεις του, ξεκινώντας από την πεζογέφυρα για το Νησί και από το τελεφερίκ που θα ενώνει το Συρράκο με τους Καλαρρύτες. Όπως είπε, κάποιοι χλεύασαν αρχικά τις προτάσεις της αυτά, αλλά αργότερα συνειδητοποίησαν πως πρόκειται για έργα εφικτά. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι τον πήραν και τηλέφωνο για να ζητήσουν συγγνώμη.. «Ηπειρώτες μην βιάζεστε να πυροβολήσετε τις νέες ιδέες» ήταν η παραίνεσή του…

Κατά τα άλλα, μίλησε ξανά για την ηλεκτρονική υπηρεσία e-moma, για την ισόρροπη ανάπτυξη του οδικού δικτύου, για την αναβάθμιση του δρόμου Ιωάννινα-Καλπάκι, λέγοντας σε αυτό το σημείο ότι δεν γίνεται «να μένουμε στην αναμονή» για τις εξελίξεις στο έργο Ιωάννινα-Κακαβιά, για την επέκταση του δρόμου προς Λάκκα Σούλι, για αναβάθμιση σχολικών κτιρίων (αντί κατασκευής κόμβων, όπως είπε), για την έλευση φυσικού αερίου στην Ήπειρο μέσω μονάδων CNG, για τη δημιουργία τεχνολογικού πάρκου στη Βελλά.

Ο κ. Ριζόπουλος έκανε αναφορά για «αλισβερίσια μεταξύ εργολάβων και Περιφέρειας» και υποστήριξε ότι ο ίδιος μπορεί να ανοίξει πόρτες στην Αθήνα προς όφελος της Ηπείρου που δεν μπορεί να τις ανοίξει άλλος. Για άλλη μια φορά, από την τοποθέτηση του δεν έλειψε η αναφορά στους Έλληνες της Βόρειας Ηπείρου, λέγοντας ότι στο ψηφοδέλτιό του υπάρχουν επτά άτομα από τη Βόρεια Ήπειρο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back