ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σπ. Βασιλείου: «Όχι προσωπικές επιθέσεις, αλλά προτάσεις»

Εικόνα του άρθρου Σπ. Βασιλείου: «Όχι προσωπικές επιθέσεις, αλλά προτάσεις»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/03/2019, 00:59
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τη δεύτερη παρουσίαση της παράταξης «Δύναμις Δημοτών» και την πρώτη στα όρια του Δήμου Μετσόβου (σ.σ. η πρώτη είχε γίνει στα Γιάννενα) έκανε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Μετσόβου, Σπύρος Βασιλείου.

Ο κ. Βασιλείου πραγματοποίησε ομιλία στη Χρυσοβίτσα σε ένα χωριό που, όπως είπε, «έχει αδικηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια από όλες τις δημοτικές αρχές». Ενώπιον κατοίκων δεσμεύτηκε για την πιστοποίηση της πατάτας Χρυσοβίτσας ως προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), για εκσυγχρονισμό των εκπαιδευτικών και αθλητικών υποδομών, για αύξηση απασχόλησης των νέων, για ανάδειξη της Χρυσοβίτσας ως θρησκευτικό προορισμό, για διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου, για αξιοποίηση των φυσικών ενεργειακών πόρων της περιοχής.

Παράλληλα, έστειλε το μήνυμά του στους υπόλοιπους υποψήφιους δημάρχους Μετσόβου, τους οποίους κάλεσε να καταθέσουν προτάσεις προκειμένου να γίνει ουσιαστικός διάλογος. Να αντιπαρατεθούμε επιτέλους στο επίπεδο των προγραμματικών μας θέσεων, έξω από προσωπικές επιθέσεις, ξεπερασμένες πρακτικές και υπόγειες συμφωνίες. Δεν γίνεται να μιλάω για προγράμματα και αυτοί να μιλάνε για μένα. Δεν γίνεται εμείς να ανακοινώνουμε θέσεις και αυτοί να ανακοινώνουν ‘πολιτικά διαζύγια’» τόνισε.

Μιλώντας για τη Χρυσοβίτσα, εκτίμησε ότι δεν εκπροσωπήθηκε όπως της αξίζει στο Δήμο, «και αυτό συμβαίνει γιατί ξέρουν ότι αν η Χρυσοβίτσα είναι ενωμένη αποτελεί κίνδυνο» είπε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3