Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Soundtrope στο Σουφαρί Σεράι

Εικόνα του άρθρου Το Soundtrope στο Σουφαρί Σεράι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/11/2019, 19:49
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ένα ξεχωριστό δρώμενο ετοιμάζει το Soundtrope Festival για τις 9 Νοεμβρίου, σε ένα ιδιαίτερο μνημείο της πόλης, στο Σουφαρί Σεράι, σε συνεργασία με το Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ηπείρου.

Το Soundtrope Festival θα υποδεχθεί το συγκρότημα Mohammad με τις «γήινες κραυγές και απόκοσμες ψαλμωδίες» όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Πριν την έναρξη της performance των Mohammad, θα προβληθούν video art έργα από Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες, τα οποία έχει επιμεληθεί το Photometria Festival, δίνοντας έτσι μια άλλη διάσταση και προοπτική στο εσωτερικό του κτιρίου του Σουφαρί Σεράι (στο ισόγειο). Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχουν: Anna Burholt , Arianna Gazca, Johannes Christopher Gerard, Michelle Grasso, Marcus Grysczok, Dee Hood, Sasha Ihnatovich , Βασίλης Σαρδέλης, Burak Kum, Sonia Li, Michael Lyons, Diana Poput, Denes Ruzsa, Fruzsina Spitzer, Ίρια Σπηλιοπούλου, Κωστής Εμμανουηλίδης.

Τη βραδιά θα ανοίξουν τα ηλεκτρονικά soundscapes του Rendeece (πρώτη παρουσίαση του project Faust με αποκλειστικό video installation της KROUTSEF).

Όπως έχει ανακοινωθεί, λόγω της ιδιαιτερότητας αλλά και της διαμόρφωσης που θα πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό του χώρου, η συγκεκριμένη παράσταση αφορά περιορισμένο αριθμό θεατών.

Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 8 ευρώ/στην είσοδο 10 ευρώ

Ώρα έναρξης: 19:30

Προπώληση εισιτηρίων:
Θυμωμένο Πορτραίτο
Τρυποκάρυδος
Κούνια Μπέλα - Kounia Mpela Coffee Bar
Beatnik

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back