Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σιωπηρή διαμαρτυρία την Παρασκευή, στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Σιωπηρή διαμαρτυρία την Παρασκευή, στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/03/2023, 00:00
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά τη συγκέντρωση και πορεία που έγινε σήμερα Πέμπτη, 2 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία, αύριο Παρασκευή, 3 του μήνα στις 18.00, καλείται νέα, σιωπηρή διαμαρτυρία στο ίδιο σημείο:

Φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αναφέρουν στο κάλεσμά τους:

«Στεκόμαστε στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων, των τραυματιών. Για μας αλληλεγγύη σημαίνει αγώνας εδώ και τώρα ώστε να διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια της τραγωδίας και να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους υπαίτιους. Σημαίνει απαίτηση από το κράτος ολόπλευρης στήριξης των ανθρώπων που τώρα το έχουν ανάγκη. Σημαίνει διεκδίκηση όλων των αναγκαίων μέτρων για σύγχρονες ασφαλείς συγκοινωνίες, για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα».

Συμμετοχή στη συγκέντρωση της Παρασκευής, δήλωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ιωαννίνων: «Βιώνουμε μια ανείπωτη τραγωδία, πενθούμε τον άδικο χαμό δεκάδων κυρίως νέων ανθρώπων, ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια. Ως ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ιωαννίνων, συμμετέχουμε στο κάλεσμα της Αλληλεγγύης για Όλους, για σιωπηρή διαμαρτυρία την Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023, στις 18:30, έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου, στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back