Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

«Σινέ Ορφέας» από τον Ιούλιο

Εικόνα του άρθρου «Σινέ Ορφέας» από τον Ιούλιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/06/2020, 13:09
ΗΠΕΙΡΟΣ

Την επαναλειτουργία του θερινού δημοτικού κινηματογράφου «Σινέ Ορφέας» από τον Ιούλιο, με ελεύθερη είσοδο, ανακοινώνει ο Δήμος Αρταίων.

Ο σχεδιασμός του Δήμου και της Αναπτυξιακής Επιχείρησης του Δήμου Αρταίων περιλαμβάνει αρχικά, την προβολή ταινιών με τη συνεργασία της Κινηματογραφικής Λέσχης Άρτας και του Εργατικού Κέντρου Άρτας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Αρταίων και η Αναπτυξιακή Επιχείρηση, έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με εταιρίες παραγωγής ώστε σε δεύτερο χρόνο να προβληθούν και ταινίες πρώτης προβολής.

Στα του χώρου του θερινού σινεμά, συνεργεία του Δήμου, με τη συνδρομή του Εργατικού Κέντρου, έχουν ξεκινήσει τον καθαρισμό και την αποκατάσταση του θερινού δημοτικού κινηματογράφου.

«Η επαναλειτουργία και η ανάδειξη του Σινέ ‘Ορφέας’ ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε βάλει για την νέα χρονιά. Δυστυχώς, η πανδημία πήγε πίσω τους σχεδιασμούς μας, καθώς στόχος μας ήταν από την αρχή να υπάρχουν ταινίες πρώτης προβολής. Αλλά, δεν ξέραμε καν την εποχή που κλείνονται οι συμφωνίες με τις εταιρείες παραγωγής αν θα ξανανοίξουν και πότε οι κινηματογράφοι. Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο βήμα γίνεται. Και η πόλη μας αποκτά ένα νέο σημείο συνάντησης για αυτό το καλοκαίρι και για κάθε καλοκαίρι» αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back