Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σεισμόπληκτα και Ανατολή επισκέφθηκαν τα «Γιάννενα τώρα»

Εικόνα του άρθρου Σεισμόπληκτα και Ανατολή επισκέφθηκαν τα «Γιάννενα τώρα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/04/2019, 20:24
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στα Σεισμόπληκτα και την Ανατολή βρέθηκε η παράταξη «Γιάννενα τώρα» το περασμένο σαββατοκύριακο.

Η παράταξη αναφέρει ότι οι κάτοικοι τόνισαν πως «όλοι οι άλλοι τους θυμούνται προεκλογικά και μόνο» και χαρακτήρισαν «προβληματικό» τον κυκλικό κόμβο στη Σάββα Νικολάτου.

«Από τις συναντήσεις στην περιοχή Ανατολής αναδείχθηκε ότι οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται για την απαγόρευση του καπνίσματος είναι επιλεκτικοί, πράγμα που δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού για τις επιχειρήσεις της περιοχής» τονίζει επίσης η παράταξη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Άρης Μπαρτζώκας είπε μεταξύ άλλων ότι «και εδώ έργα που είναι μόνο στις μακέτες και στις μελέτες, ουδεμία πρόνοια για την βελτίωση της ποιότητα ζωής των πολιτών, αδιαφορία και απαξίωση από τη δημοτική αρχή και σε αυτή την περιοχή, ακριβώς όπως σε όλο τον υπόλοιπο Δήμο».

Στην επίσκεψη στα Σεισμόπληκα συμμετείχαν εκτός του Α. Μπαρτζώκα, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Πάνου, Χ. Αθανασόπουλος, Κ. Βασιλείου, Γ. Γοργόλης, Α. Μάγκου-Γαλάρη, Τ. Μιχαηλίδης, Ε. Μπετούνη, Χ. Νάκας, Ρ. Τσέλιου-Σίμου και Μ. Φαρσαρώτας, ενώ στην επίσκεψη στην περιοχή Ανατολής οι: Χ. Αναγνωστόπουλος, Κ. Βασιλείου, Γ. Γοργόλης, Ε. Ζιώγα, Α. Μάγκου-Γαλάρη, Ε. Μακρή, Ε. Μπετούνη, Α. Στεργίου-Γιαννακοπούλου, Ρ. Τσέλιου-Σίμου και Η. Χούσος.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back