δεη πισω tc1
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

SEAT Ateca: «Best Buy Car of Europe in 2017»

Εικόνα του άρθρου SEAT Ateca: «Best Buy Car of Europe in 2017»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/12/2016, 13:33
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το νέο Ateca χάρισε στη SEAT μια κορυφαία διεθνή αναγνώριση ως «Best Buy Car of Europe in 2017» στα βραβεία AUTOBEST 2017, έναν από τους πιο διακεκριμένους θεσμούς στην Ευρώπη.

Ο θεσμός AUTOBEST, εκπροσωπεί 31 χώρες και είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους θεσμούς στην Ευρώπη.  Συμμετέχουν έμπειροι δημοσιογράφοι με ειδίκευση στα θέματα του αυτοκινήτου.

Κατά τη φετινή 16η έκδοση του, η κριτική επιτροπή εντόπισε τους παράγοντες που κάνουν το Ateca την καλύτερη επιλογή για τους πελάτες: Σχεδίαση, άνεση, ευκολία οδήγησης, value for money, δίκτυο διανομέων και επισκευαστών.

Μετά από εκτενείς δοκιμές στην Ιταλία στα τέλη Νοεμβρίου, το Ateca επιλέχθηκε σαν το κορυφαίο από τα πέντε αυτοκίνητα φιναλίστ στην τελική ψηφοφορία του διακεκριμένου θεσμού. 

Η ευρεία γκάμα του Ateca ήταν ένας από τους παράγοντες που έλαβαν υψηλή βαθμολογία στην διαδικασία επιλογής των βραβείων AUTOBEST. Βενζινοκινητήρες TSI ή πετρελαιοκινητήρες TDΙ, με ισχύ από 115PS έως 190PS, κίνηση εμπρός ή σε τέσσερις τροχούς, μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή DSG. 

Πολυάριθμες δυνατότητες προαιρετικών επιλογών από Full LED προβολείς, μία ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης, όπως Traffic Jam Assist και το νέο Emergency Assist, μέχρι state-of-the-art συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη 8 ιντσών και Full-Link connectivity. 

Κορυφαία ασφάλεια με σύστημα Front Assist με πέδηση έκτακτης ανάγκης για οδήγηση στην πόλη, εντοπισμό πεζών και προειδοποίηση οδηγού για ενδεχόμενη σύγκρουση και ακινητοποίηση του οχήματος καθώς και κορυφαία επίδοση στα crash tests του Euro NCAP με την κατάκτηση 5 αστεριών στις σχετικές δοκιμές.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back