Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε τέσσερις επιχειρήσεις ο Θ. Μπέγκας

Εικόνα του άρθρου Σε τέσσερις επιχειρήσεις ο Θ. Μπέγκας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/05/2019, 23:25
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τέσσερις μεγάλες επιχειρήσεις των Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών Θωμάς Μπέγκας: Πίνδο, Νιτσιάκο, Ζαγόρι και Βίκο.

Στην πτηνοτροφική βιομηχανία «Νιτσιάκος» συνάντησε τους ιδιοκτήτες Θεόδωρο και Κωνσταντίνο και μεταξύ άλλων είπε ότι «θεώρησα υποχρέωση μου να επισκεφθώ σε αυτή την προεκλογική περίοδο επιχειρήσεις, που ειδικά στην περίοδο της κρίσης κράτησαν όρθια την οικονομία του τόπου μας, για να δηλώσω συμβολικά και ουσιαστικά, με αυτό τον τρόπο, πως ως Δήμος Ιωαννιτών είμαστε στο πλευρό της υγιούς επιχειρηματικότητας που στηρίζει την τοπική κοινωνία».

Στην «Πίνδο», ο κ. Μπέγκας άκουσε τον πρόεδρο Ανδρέα Δημητρίου να κάνει μια σύντομη παρουσίαση των δραστηριοτήτων και στη συνέχεια είπε πως είναι «ακατανόητη η απαγόρευση εκσυγχρονισμού και η δημιουργία νέων πτηνο-κτηνοτροφικών μονάδων στις Ζώνες Β4.1 και Β4.2» στο προεδρικό διάταγμα Παμβώτιδας και ότι «αυτά είναι θέματα που με διάλογο μπορούμε να τα διαχειριστούμε από κοινού».  Είπε τέλος ότι «είμαστε ιδεολογικά υπέρ του συνεταιριστικού μοντέλου και η ΠΙΝΔΟΣ αποτελεί τον πλέον πετυχημένο συνεταιρισμό».

Παρέμβαση έκανε και η αντιδήμαρχος Βάσω Μέγα, μιλώντας για τη συνεργασία με τον πτηνοτροφικό συνεταιρισμό, ενώ ο αντιδήμαρχος Γιάννης Λιόντος επισήμανε την προσπάθεια του Δήμου να προχωρήσει η αγροτική οδοποιία.

Ο κ. Μπέγκας δήλωσε χαρούμενος γιατί δύο άνθρωποι του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «ΠΙΝΔΟΣ» είναι υποψήφιοι με την παράταξη «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» στην Παμβώτιδα: Πρόκειται για τον Δημήτρη Τζίμα, αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης και τον Γιάννη Ντάλα, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της παράταξης επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις εμφιάλωσης «Βίκος» και «Ζαγόρι. Ο κ. Μπέγκας συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες, Ελένη Θεοχάρη και Κώστα Σεπετά, ενώ στο «Ζαγόρι» συνάντησε το γενικό διευθυντή της Γιάννη Σώτο και το διευθυντής παραγωγής, Δημήτρη Κασκάνη.

Τον κ. Μπέγκα συνόδεψαν οι υποψήφιοι Γιώργος Μάστακας, Έλενα Σιόντη, Γωγώ Γιώτη, Ελένη Βασιλείου, Βάσω Μέγα, Γιάννης Λιόντος,  Αλέκα Βακαλοπούλου, Κώστας Γκόγκος, Μαρία Σιάκκα, Πόπη Βαφέα-Στεφανίδη, Γιώργος Οικονόμου, Μαρία Μπράγια, Ναπολέων Παπαγεωργίου, Γιάννης Ντάλλας, Δημήτρης Τζίμας, Αλεξάνδρα Μπέγκα και Αντρέας Πατερούσης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back