Oikonomou pisoi
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Rapid test στο πανεπιστήμιο

Εικόνα του άρθρου Rapid test στο πανεπιστήμιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/11/2020, 10:42
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου 08.20 μέχρι 14.00 θα γίνουν στο πανεπιστήμιο τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊου Covid-19, στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο στη Δουρούτη.

Η προσέλευση του προσωπικού θα γίνεται κατά ομάδες των 30 ατόμων, προς αποφυγή συνωστισμού (σχετικός πίνακας έχει αποσταλεί μέσω e-mail). Όσοι προσέρχονται, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α., ενώ θα ειδοποιηθούν για τα αποτελέσματα με μήνυμα στο κινητό τους.

Υπογραμμίζεται ότι τυχόν θετικά κρούσματα που θα προκύψουν από τον έλεγχο, θα υποβληθούν σε μοριακό έλεγχο για τελική επιβεβαίωση.

Το πανεπιστήμιο ενημερώνει ότι «γίνεται προσπάθεια, ώστε να ακολουθήσουν νέοι κύκλοι ελέγχων από τον Ε.Ο.Δ.Υ. για τα μέλη Δ.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π., Ε.Ε.Π., Ε.Τ.Ε.Π. και τους φοιτητές του ιδρύματος».

Στο μεταξύ, έχει ανανεωθεί η απόφαση του πρυτανικού συμβουλίου για τα περιοριστικά μέτρα, μέχρι 30 Νοεμβρίου:

  • Τηλε-εκπαίδευση
  • Αναστολή κάθε είδους εκπαιδευτικής διαδικασίας με φυσική παρουσία, συμπεριλαμβανομένης Της πρακτικής άσκησης φοιτητών.
  • Αναστολή διενέργειας εξετάσεων με φυσική παρουσία.
  • Αναστολή λειτουργίας βιβλιοθηκών, αιθουσών κοινόχρηστων ηλεκτρονικών υπολογιστών, αναγνωστηρίων και αθλητικών εγκαταστάσεων των Α.Ε.Ι.
  • Απαγόρευση ημερίδων, συνεδρίων και πάσης φύσεως εκδηλώσεων εντός των Α.Ε.Ι.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back