Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ραντεβού στον Γύρο της Λίμνης

Εικόνα του άρθρου Ραντεβού στον Γύρο της Λίμνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2018, 18:25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολλές είναι οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Συμμετοχές έρχονται ακόμα και από την Κύπρο, το Σωματείο Δρομέων και άλλων Αθλημάτων «Ευ Ζην» Λεμεσού, που έρχεται φέτος στα Γιάννενα με ενισχυμένη ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά

Επίσης, ο σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών με πολλά και γνωστά ονόματα, ανάμεσά τους την τετράκις παγκόσμια πρωταθλήτρια του Taekwondo Θωμαΐδα Δημητρίου.

Επίσης, παίρνουν μέρος οι «Αθηναίοι Δρομείς», ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων, ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας, ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας, ο Σύλλογος Δρομέων Μεσολογγίου, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας Φειδιππίδης, ο Σύλλογος Δρομέων Κοζάνης, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Γρεβενών, ο Σύλλογος Δρομέων Πειραιά, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, οι Edessa Runners, ο Σύλλογος Δρομέων Άρτας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου, ο Σύλλογος Αθλούμενων Άλσους Ν. Σμύρνης, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών, ο Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας, η Makridis running team από τη Βέροια, η Stoikos Running Team από τη Θεσσαλονίκη και η Sidma Running.

Τρέχει επίσης ο οικοδεσπότης Ποσειδών Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, τα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων, καθώς τα γυμναστήρια Energym και Level One.

Εκπροσώπηση θα έχει και ο χώρος της υγείας. Η εθελοντική ομάδα «Όλες μαζί» και ο σύλλογος «Είμαστε μαζί» συμμετέχουν στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, στον αγώνα δρόμου 5 χλμ., με στόχο την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Το δικό της παρών θα δώσει και η Πανηπειρωτική Ένωση για τον Νεανικό Διαβήτη, ενώ η Συνεδριακή Α.Ε./Conferre S.A. οργάνωσε μια ομάδα ως υποστηρικτής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στους αγώνες θα πάρουν μέρος και πρόσφυγες που μένουν στα Κέντρα Φιλοξενίας της περιοχής. Ομάδες έχουν οργανώσει οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις Solidarity Now, Άρσις και Ηλιακτίδα, ενώ κοινωνικό πρόσημο έχει και η συμμετοχή της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων Άρσις.

Τρέχουν τέλος και οι χορηγοί: Η Βίκος Running Team, η Nova Sports Running Team, Barilla Hellas, Autolinea. Επίσης, στη γραμμή της εκκίνησης θα βρεθούν η IKEA Greece Running Team, η Γκαρτζονίκας Running Team και μια ομάδα της Interamerican.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back