ΒΙΒΛΙΟ

«Ψυχοστασία»: Παρουσίαση στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Εικόνα του άρθρου «Ψυχοστασία»: Παρουσίαση στο Θυμωμένο Πορτραίτο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/04/2024, 15:12
ΒΙΒΛΙΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι εκδόσεις Ισνάφι παρουσιάζουν το μυθιστόρημα της Αλεξάνδρας Σαμοθράκη «Ψυχοστασία» την Τετάρτη 10/4/2024 στις 19:30 στο Θυμωμένο Πορτραίτο (Καποδιστρίου 20).

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Γιάννης Πάσχος, όπως όμως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση, «επειδή τυχαίνει να είναι ο αγαπημένος συγγραφέας της Αλεξάνδρας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως η συζήτηση θα περιοριστεί στο δικό της βιβλίο, ούτε πως θα διατηρηθεί στο αναμενόμενο επίπεδο σοβαρότητας για πάνω από 5’».

Πρόκειται για ένα «χιουμοριστικό/ αστυνομικό/ γκροτέσκο μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στην Αθήνα. Οι ήρωες και οι ηρωίδες του είναι ‘παρεξηγημένοι’ συγγραφείς, παραλοϊσμένοι ποιητές, επίδοξοι Νομπελίστες. Στην αφήγηση παίρνουν μέρος κριτικοί λογοτεχνίας, περιοδικατζήδες, εκδότες εφημερίδων και άλλοι του πεδίου της αγοράς το βιβλίου».

Η συγγραφέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης της ΑΣΟΕΕ, και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στις εκδόσεις από το City University του Λονδίνου και στο Ευρωπαϊκό Θέατρο από το University of Kent, με συγγραφική, θεατρική δραστηριότητα και σχετική αρθρογραφία.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back