ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ψήφισμα για τον θάνατο του Κων. Μίχαλου

Εικόνα του άρθρου Ψήφισμα για τον θάνατο του Κων. Μίχαλου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/08/2021, 19:19
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Tη βαθιά της θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Κωνσταντίνου Μίχαλου εκφράζει η διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων σε ψήφισμά της, μετά από έκτακτη διά περιφοράς συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Δημητρίου στην εισήγησή του εξήρε την προσωπικότητα του εκλιπόντα: «Μαζί και για πολλά χρόνια δώσαμε κοινούς αγώνες, άνθρωπος που μέσα ακόμη και από έντονες διαφωνίες κατάφερνε να προχωρά σε αυτές τις συνθέσεις που έφερναν την επιχειρηματικότητα μπροστά από τις εξελίξεις. Μέσα σε αυτό το δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, οι ιδέες του, οι απόψεις του καθώς και η δυναμική του παρουσία θα λείψουν σε όλους μας».

Η διοικητική επιτροπή αποφάσισε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα κτίρια του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κατά την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας όπως και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση της διοικητικής επιτροπής και του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back