ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δήμος Ιωαννιτών: Ψήφισμα για τον θάνατο του Β. Μάντζιου

Εικόνα του άρθρου Δήμος Ιωαννιτών: Ψήφισμα για τον θάνατο του Β. Μάντζιου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/02/2020, 16:33
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ψήφισμα με το οποίο εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του πρώην δημοτικού συμβούλου Βασίλη Μάντζιου εξέδωσε το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων. «Ο Βασίλης Μάντζιος υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις και για πολλά χρόνια τα κοινά, την πόλη και τον αθλητισμό» αναφέρεται. 

Στο ψήφισμα, το συμβούλιο εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος και κάνει γνωστή την απόφασή του να διαθέσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου.

Ξεχωριστή ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα η παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» του Νίκου Γκόντα. «Ένα εξαίρετο μέλος της Ηπειρώτικης κοινωνίας πήρε τον δρόμο της αιωνιότητας. Ο Βασίλης Μάντζιος δεν είναι πια μαζί μας και θα λείψει πρώτα στην οικογένειά του και μετά σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του… Με συγκίνηση και αναγνώριση της προσφοράς του, αποχαιρετούμε όλοι εμείς τον φίλο και συνεργάτη μας Βασίλη Μάντζιο και απευθύνουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι φίλε μας» τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back