ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πρωτοχρονιά-Θεοφάνια: Όχι... σαν τα Χριστούγεννα

Εικόνα του άρθρου Πρωτοχρονιά-Θεοφάνια: Όχι... σαν τα Χριστούγεννα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/12/2023, 21:06
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν φαινόμενα συσσώρευσης σκουπιδιών στην πόλη κατά την υπόλοιπη εορταστική περίοδο, και όχι μόνο, έδωσε σήμερα, σε δηλώσεις του, ο νέος δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα την Πρωτοχρονιά.

Ο κ. Μπέγκας αναγνώρισε ότι το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων δεν είναι εύκολο, προσθέτοντας ωστόσο «τέτοιες εικόνες, και δη σε περίοδο γιορτών, δεν είχαμε ποτέ». Σύμφωνα με τα όσα είπε, στελέχη της νέας δημοτικής αρχής έχουν προχωρήσει ήδη σε συνεννοήσεις» για την καθαριότητα της πόλης κατά το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι γίνεται συντονισμός ενεργειών και με το ιδιωτικό Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών, το οποίο ήταν κλειστό τις μέρες των Χριστουγέννων.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, ο κ. Μπέγκας εκτίμησε ότι μέσω του νέου Οργανισμού του Δήμου, θα προβλεφθούν θέσεις για τον τομέα της καθαριότητας. Μέχρι (και αν) γίνουν προσλήψεις, ο νέος δήμαρχος έκρινε απαραίτητη τη συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα επικαλούμενος την έλλειψη προσωπικού. «Και εμείς το κάναμε στην προηγούμενη θητεία, αυτό κάνει και η σημερινή δημοτική αρχή. Πρέπει να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και να υπάρξει μια βελτιστοποιημένη στρατηγική για την αντιμετώπιση του προβλήματος» είπε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back