ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Πρωτόκολλα-λάστιχο στις επιχειρήσεις»

Εικόνα του άρθρου «Πρωτόκολλα-λάστιχο στις επιχειρήσεις»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/07/2021, 11:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ανακοίνωση για τα κρούσματα σε δύο επιχειρήσεις τροφίμων των Ιωαννίνων (δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση εκ μέρους τους) εξέδωσε το Σωματείο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Ιωαννίνων.

«Δεν μπορεί το ζήτημα της υγείας μας να είναι μόνο ατομική μας υπόθεση. Υπάρχουν γιατροί εργασίας, υπάρχει ΕΣΥ, υπάρχουν πρωτόκολλα, υπάρχουν ευθύνες της κυβέρνησης και τώρα πρέπει η κυβέρνηση να βρεθεί προ των ευθυνών της, αλλά χρειάζεται και εμείς να υψώσουμε τη φωνή μας και να διεκδικήσουμε αυτά που απαιτούν οι καιροί» αναφέρει μεταξύ άλλων και συμπληρώνει ότι πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι τα πρωτόκολλα για τη μη μετάδοση του ιού είναι λάστιχο και προσαρμόζονται στις ορέξεις του εκάστοτε εργοδότη γιατί πολύ απλά δεν τους νοιάζει η υγεία των εργαζομένων και του λαού αλλά να μη χάσουν ούτε ένα ευρώ από τα κέρδη τους» τονίζει και καταλήγει: «Μην ξεχνάμε τι έγινε τον Νοέμβριο του 2020 που μόνο ύστερα από παρέμβαση του Ε.Κ.Ι. ο ΕΟΔΥ αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ελέγχους στα εργοστάσια που υπήρχε έξαρση».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back