Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Πρώτο κουδούνι» και για τον Δήμο

Εικόνα του άρθρου «Πρώτο κουδούνι» και για τον Δήμο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/09/2016, 17:23
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έτοιμες να υποδεχθούν τους μαθητές στο «πρώτο κουδούνι» και τον αγιασμό της Δευτέρας, είναι οι σχολικές μονάδες του δήμου Ιωαννιτών, σύμφωνα με ανακοίνωση του δημαρχείου. «Οι δύο σχολικές επιτροπές του Δήμου, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επεμβαίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, στις αναγκαίες κάθε φορά εργασίες ώστε να διασφαλίζουν τη συντήρηση των σχολικών κτιρίων, την ασφάλεια και υγιεινή των μαθητών, αλλά και την αναβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντος.  Πρόκειται για μια δουλειά πολλών ανθρώπων που δεν σταματάει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, καθώς τα σχολεία είναι ένας ‘ζωντανός οργανισμός’ που φιλοξενεί καθημερινά  χιλιάδες παιδιά» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τις τελευταίες μέρες ολοκληρώνονται εργασίες κοπής χόρτων στις σχολικές αυλές και γενικού καθαρισμού των σχολικών αιθουσών.

Όσον αφορά τον αγιασμό, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας θα παραστεί στο σχολικό συγκρότημα της Ακαδημίας  (08.45),  στο 9ο Δημοτικό και 2ο Ειδικό, τα δύο σχολεία που συστεγάζονται στο Κάστρο (09.30) και στο Γυμνάσιο Περάματος  (10.30)

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Παντελής Κολόκας, θα παραστεί στον αγιασμό στο σχολικό συγκρότημα της Ακαδημίας  (08.45) και στο Μουσικό Σχολείο (09.30)

Η πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιωαννιτών, Παρασκευή Τσίλη, θα παραστεί στον αγιασμό που θα τελεστεί στο Γυμνάσιο Βελισαρίου (10.00) και στο 1ο Λύκειο (10.30). Τέλος, ο πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιωαννιτών, Βασίλης Τσαμπαλάς, θα παραστεί στο σχολικό συγκρότημα της Ακαδημίας και στο 9ο Δημοτικό και 2ο Ειδικό Σχολείο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back