Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτη προπόνηση στον Θρύλο Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Πρώτη προπόνηση στον Θρύλο Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/09/2020, 17:03
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Τις προπονήσεις ξεκίνησε ο Θρύλος Ιωαννίνων στο κλειστό της Λιμνοπούλας, υπό τις οδηγίες του Δημοσθένη Ντάσιου.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Νίκος Ντούγιας, τόνισε ότι φέτος, η ομάδα ξεκινά με στόχους και αισιοδοξία, καθώς έχει ενισχυθεί σημαντικά.

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε καλά στο πρωτάθλημα, σε μια δύσκολη χρονιά από εξωγηπεδικούς λόγους, καθώς δεν μπορούμε να παραβλέψουμε όσα γίνονται με την πανδημία. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η ομάδα μας φέτος είναι ενισχυμένη, το κλίμα είναι πολύ καλό και ξεκινάμε με αισιοδοξία τη χρονιά» επισήμανε. 

Ο κ. Ντάσιος πρόσθεσε ότι «ξεκινάμε με στόχους και την πεποίθηση ότι η φετινή χρονιά θα είναι σίγουρα καλύτερη από την περυσινή και θα κάνουμε το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα» και οι Γιώργος Ντρίτσος-Δημοσθένης Σκούμπος εκ μέρους των παικτών, πρόσθεσαν ότι η ομάδα δίνει ευκαιρίες στους νεότερους και έχει «οικογενειακούς» δεσμούς.

Ο κ. Ντούγιας είπε επίσης για τις ακαδημίες, ότι «φέτος έχουμε ως προτεραιότητα να διασφαλίσουμε την υγεία των αθλητών μας και έτσι δεν θα συμμετέχουμε σε κάποια ηλικιακά πρωταθλήματα. Όταν η κατάσταση σταθεροποιηθεί προς το καλύτερο θα κάνουμε κάποια τουρνουά και θα συμμετέχουμε ξανά στα πρωταθλήματα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back