Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρωταθλητής ο ΝΟΙ

Εικόνα του άρθρου Πρωταθλητής ο ΝΟΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/07/2020, 18:30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων είναι ο πρωταθλητής στην ελληνική κωπηλασία (και) φέτος, καθώς, με 328 βαθμούς άφησε στην 2η θέση τον ΝΟΘ που συγκέντρωσε 303,5 βαθμούς , ενώ τρίτος στον σχετικό πίνακα ήταν ο ΟΕΑΝΑ Βόλου με 166.5 βαθμούς.

Ο ΝΟΘ ανακηρύχθηκε πολυνίκης Ελλάδας. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΝΟΘ κατέκτησαν συνολικά σε όλες τις κατηγορίες 27 μετάλλια εκ των οποίων 11 χρυσά , 10 ασημένια και 6 χάλκινα ενώ για πρώτη φορά ο ΕΝΟΑ κατέκτησε την 2η θέση στον πίνακα των μεταλλίων κατακτώντας 14 μετάλλια εκ των οποίων 8 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα. Στην 3η θέση του σχετικού πίνακα ο ΝΟ Ιωαννίνων που κατέκτησε 18 μετάλλια εκ των οποίων 6 χρυσά, 10 ασημένια και 2 χάλκινα.

Αναλυτικά ο συγκεντρωτικός πίνακας των μεταλλίων είναι ΕΔΩ.

Στο τελευταίο αγώνισμα της ημέρας την οκτάκωπο των ανδρών το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ΝΟ Ιωαννίνων φτάνοντας τα 4 χρυσά για την Κυριακή ενώ ο ΝΟΘ κατά την τελευταία μέρα των αγώνων έφτασε τα 6 χρυσά έχοντας πρωταγωνίστριες το ολυμπιακό δίδυμο των Χριστίνα Μπούρμπου-Μαρία Κυρίδου που κατέκτησαν από 4 χρυσά κερδίζοντας όλους τους τελικούς που αγωνίστηκαν ενώ η Αννέτα Κυρίδου κέρδισε 3 χρυσά . Από δυο χρυσά κέρδισαν οι Ντούσκος, Γκαϊδαντζής, Παπακωνσταντίνου, Σκουλαρίκος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back