ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρωτάθλημα κωπηλασίας με «Καλλιπάτειρα»

Εικόνα του άρθρου Πρωτάθλημα κωπηλασίας με «Καλλιπάτειρα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/07/2016, 13:59
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη διεξαγωγή στην Παμβώτιδα της β’ φάσης του 82ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στις 23 και 24 Ιουλίου. Στο αθλητικό αυτό γεγονός αναμένεται να συμμετάσχουν 300 κωπηλάτες από 30 σωματεία της χώρας.

Η διοργάνωση της β’ φάσης του πρωταθλήματος αυτού γίνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας και τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων με τη συμπαράσταση του πανελλήνιου αθλητικού σωματείου γυναικών «Καλλιπάτειρα», πρόεδρος του οποίου είναι η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η συμβολή της «Καλλιπάτειρας» είναι ιδιαίτερα σημαντική. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, από το σωματείο έγιναν εκτενείς παρεμβάσεις στις κωπηλατικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Ναυτικού Κέντρου Ιωαννίνων, δηλαδή στον πύργο, στις εξέδρες του κοινού και στον περιβάλλοντα χώρο. Επιπλέον, επισκευάστηκε ο υγρός στίβος κωπηλασίας που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές.

«Η ‘Καλλιπάτειρα’ και ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, σωματεία με μακρά ιστορία και παράδοση, που ασπάζονται τις ολυμπιακές αξίες και υπηρετούν το γνήσιο αθλητικό ιδεώδες, ενώνουν δυνάμεις και συνδυάζουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να κερδηθεί ένα μεγάλο στοίχημα για την πόλη μας, δηλαδή οι επικείμενοι αγώνες του 82ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος να διεξαχθούν στην Παμβώτιδα με υποδειγματικό τρόπο. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς η ‘Καλλιπάτειρα’ ιδρύει παράρτημα Ηπείρου με έδρα τα Γιάννενα» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση. Ο Ναυτικός Όμιλος κάνει αναφορά και στη στήριξη που του παρέχει ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος, όπως αναφέρει, «έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενεργοποιήθηκε συστηματικά προκειμένου να διεξαχθεί με επιτυχία στα Γιάννενα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back