ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πρόστιμο σε πανηγύρι στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Πρόστιμο σε πανηγύρι στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/08/2021, 13:01
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα πανηγύρια τυπικά δεν επιτρέπονται, τουλάχιστον με την κλασική τους μορφή και ιδιαίτερα το χορό. Ουσιαστικά όμως  κάποια από αυτά γίνονται, χωρίς τον τίτλο «πανηγύρι» συνήθως.

Η αστυνομία επέβαλλε πρόστιμο 5.000 ευρώ στους διοργανωτές χτες, σε πανηγύρι στο νομό Ιωαννίνων, για διεξαγωγή πανηγυριού χωρίς την τήρηση υγειονομικών κανόνων.

ΣΧΟΛΙΑ
Παναγιώτης
Και γιατί δεν γράφετε που έγινε το πανηγύρι; Αν γράψετε το χωριό, για παράδειγμα Μεγάλο Περιστέρι, θα παραβιάσετε τα ... προσωπικά δεδομένα του χωριού ή την περιοχή της πόλης; Μήπως γράφετε ή σας λένε να γράψετε για εκφοβισμό των πολιτών ενώ στην πραγματικότητα δεν έγινε κανένα πανηγύρι;
ΝΕΝΑ
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΡΕΒΕΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ! ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΆΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΟ ΓΡΙΠΗΣ ! ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ !
observateur
Χωρίς να ειμσι 100%, βεβαιος, ξερω που έγινε το πανηγύρι. Για μένα κακώς επετραπησαν τα πανηγύρια σε τέτοιες εποχές όπου όλοι φοβούνται τον Δεκαπενταύγουστο. Η αδιαφορία για την υγεία και μερικές φορές για την ζωή των άλλων είναι ανεπίτρεπτη και μάλιστα όταν ο νομός Ιωαννίνων είχε την τιμητική του θέση σε αριθμό κρουσμάτων. Το πρόστιμο των 5 000 ευρώ κατά την γνώμη μου ήταν χαμηλό
Ευγενία
Για κάποιους τα 5000 είναι χαμηλό πόσο για κάποιους άλλους μεγάλο αναλόγως την οικονομική κατάσταση του καθενός. Όταν καθημερινά βλέπουμε στον νόμο Ιωαννίνων καφέ μπαρ να έχουν μουσική έως τα ξημερώματα και ο κόσμος μαζεμένος χωρίς την τήρηση τον αποστάσεων μας πείραξαν οι μικρό επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν ένα είδος πανυγηριου με τα προβλεπόμενα μέτρα για να βγάλουν τα σπασμένα. Αλλά πάλι αυτό που βλέπουμε είναι ότι οι "γνωριμίες" καλά κρατουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back