ΗΠΕΙΡΟΣ

Προσοχή, γυρίσματα ταινίας…

Εικόνα του άρθρου Προσοχή, γυρίσματα ταινίας…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/04/2023, 15:10
ΗΠΕΙΡΟΣ

Από 24 έως 28 Απριλίου, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο επαρχιακό δίκτυο της Ποταμιάς και της Γλυκής, κοντά στις πηγές του Αχέροντα, του Δήμου Σουλίου, όπως και στην εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, στο ύψος του έλους Καλοδικίου, στο σημείο θέασης, εφόσον χρειαστεί.

Αυτές οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα γίνουν λόγω εκτέλεσης εργασιών, όπως συνηθίζεται, αλλά λόγω… γυρισμάτων. Μια εταιρία παραγωγής θα κάνει γυρίσματα για την ταινία μικρού μήκους μυθοπλασίας με τίτλο «Αχέροντας».

Σε αυτή την ταινία, αναπτύσσεται η ιστορία ενός ζευγαριού που στη διάρκεια μίας σύντομης διαμονής τους σε ξενοδοχείο μέσα στη φύση στον ποταμό Αχέροντα, αποχαιρετούν ο καθένας με τον τρόπο του τη κόρη που έχασαν προσπαθώντας να βρουν τις ισορροπίες τους.

Στην ταινία αυτή συμπράττει και η Περιφέρεια Ηπείρου. Η Οικονομική Επιτροπή έχει αποφασίσει τη διάθεση ποσού 11.000 ευρώ, με το σκεπτικό της προβολής του Αχέροντα και της δημιουργίας μιας προστιθέμενης αξίας για την περιοχή ως περιηγητικού-τουριστικού προορισμού.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back