Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πρόσκληση εγκαινίων… στους πεζόδρομους

Εικόνα του άρθρου Πρόσκληση εγκαινίων… στους πεζόδρομους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/04/2019, 00:25
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βόλτα στους πεζόδρομους του εμπορικού κέντρου έκανε σήμερα ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Θωμάς Μπέγκας, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Η βόλτα ήταν και μια ευκαιρία πρόσκλησης για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα», το οποίο βρίσκεται στη γωνία των οδών Πυρσινέλλα και Ναπ. Ζέρβα, την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 8 το βράδυ. 

«Είχα την ευκαιρία να συναντήσω φίλους και συμπολίτες που λέμε καθημερινά ‘καλημέρα’, αλλά αυτή τη φορά τους προσκάλεσα να είναι μαζί μας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξής μας» αναφέρει ο κ. Μπέγκας σε σχετική δήλωσή του.

Το δελτίο Τύπου της παράταξης συνοδεύτηκε με αρκετές φωτογραφίες, στις οποίες ο δήμαρχος απαθανατίζεται και με αρκετά γνωστά πρόσωπα, όπως με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, τον πρώην αντιδήμαρχο Ιωαννίνων Βασίλη Μασσαλά, τον Δημήτρη Αργυρό, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την «Αριστερή Παρέμβαση» αλλά και με τον βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Στέφο. Το τετ α τετ με τον κ. Στέφο έγινε εντός του εκλογικού κέντρου του κ. Μπέγκα.




ΣΧΟΛΙΑ
tzes
στους πεζοδρόμους καλά τα πάει, είναι η περιοχή του. Ας πάει και πουθενά παραπέρα να δούμε αν είναι ευχαριστημένος ο κόσμος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back