Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Προσδοκίες και προοπτικές…

Εικόνα του άρθρου Προσδοκίες και προοπτικές…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/06/2021, 22:13
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με τους υφυπουργούς Τουρισμού και Περιβάλλοντος Σοφία Ζαχαράκη και Γιώργο Αμυρά αντίστοιχα είχε σήμερα συνάντηση ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και οι κυβερνητικοί βουλευτές Μαρία Κεφάλα και Σταύρος Καλογιάννης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών, η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στο άνοιγμα των Ιωαννίνων προς την Κύπρο και το Ισραήλ και στην ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της προβολής στις περιοχές αυτές.

«Ο τουρισμός έχει ανοίξει και εμείς έχουμε αυξημένες προσδοκίες μέσα στις δύσκολες συνθήκες που περνάμε», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Ελισάφ.

Ο κ. Αμυράς, από την πλευρά του, ανέφερε ότι έγινε και συζήτηση για το ζήτημα της ανάπτυξης διαφόρων μορφών τουρισμού με επίκεντρο τα Γιάννενα. «Εμείς στο Υπουργείο Περιβάλλοντος έχουμε εντάξει στο Ταμείο Ανάκαμψης έργα πολλών δεκάδων εκατομμυρίων για την προώθηση του περιπατητικού τουρισμού. Έχουμε στα Γιάννενα μονοπάτια υπέροχης ομορφιάς, πολλών χιλιομέτρων, και είμαστε αποφασισμένοι να τα χρηματοδοτήσουμε ώστε οι τουρίστες να έχουν μία ακόμη επιλογή σε όλη την διάρκεια του έτους» είπε.

Οι δύο υφυπουργοί, συνοδεία γενικών γραμματέων και των δύο κυβερνητικών βουλευτών, συζήτησαν διάφορα θέματα της αρμοδιότητάς τους και με τοπικούς φορείς σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back