Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πότε και πού θα γίνουν εθελοντικές αιμοδοσίες

Εικόνα του άρθρου Πότε και πού θα γίνουν εθελοντικές αιμοδοσίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/03/2023, 19:51
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αρκετοί φορείς και στην Ήπειρο καλούν τους πολίτες να προσέλθουν στα νοσοκομεία για να δώσουν αίμα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν για τη φροντίδα των τραυματιών στο πολύνεκρο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ανακοίνωσε ότι δέχεται εθελοντές αιμοδότες καθημερινά έως τις 8 το βράδυ, και το σαββατοκύριακο από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Επίσης το Νοσοκομείο Χατζηκώστα δέχεται εθελοντές αιμοδότες καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και το σαββατοκύριακο από τις 8.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Παράλληλα, ορισμένοι φορείς διοργανώνουν εθελοντικές αιμοδοσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων θέλουν να δώσουν αίμα.

Στα Γιάννενα

Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη»

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων αύριο Πέμπτη 2 Μαρτίου.

Κινητή μονάδα αιμοληψίας του «Χατζηκώστα» θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας από τις 9.30 το πρωί μέχρι και τη 1.30 το μεσημέρι.

Ερυθρός Σταυρός και Paguristas

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνουν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Ιωαννίνων και η Ανοιχτή Εθελοντική Ομάδα των Paguristas, με τη συμμετοχή πολλών φορέων, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, και την Τρίτη 7 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου Ιωαννίνων.

Το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας οργανώνεται σε συνεργασία με τα Τμήματα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και το Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.

TEDEX Ιωαννίνων

Η TEDEX Ιωαννίνων και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο, από τις 9.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων.

Η Αδελφότητα Σκλιβανιτών

Η Αδελφότητα Σκλιβανιτών και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή, από τις το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο 27ο Δημοτικό Σχολείο, στην Κιάφα. 

Στην Άρτα

Ο Δήμος Αρταίων, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Nομού Άρτας και ο Ιατρικός Σύλλογος Άρτας, καλούν όλους τους δημότες αύριο Πέμπτη 2 Μαρτίου, από τις 9:00 έως τις 13:30 στον Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Δημητρίου (πεζόδρομος Σκουφά,) σε έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για τους τραυματίες του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back