ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Πορεία προς τους δημότες» ξεκινάει η δημοτική αρχή

Εικόνα του άρθρου «Πορεία προς τους δημότες» ξεκινάει η δημοτική αρχή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/02/2018, 21:52
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με μια δήλωση που μπορεί να εκληφθεί και ως «άτυπη έναρξη» προετοιμασιών για τις επόμενες εκλογές, ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας καθόρισε τους επόμενους στόχους της δημοτικής αρχής στην κοπή της πίτας: «Από εδώ και στο εξής δε θα περιμένουμε την κοινωνία να μας συναντήσει, αλλά θα συναντήσουμε εμείς τους δημότες μας σε κάθε γειτονιά της πόλης, σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, σε κάθε χωριό. Θα ξεκινήσουμε μια πορεία προς την κοινωνία με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε ήδη κάνει και υλοποιούμε, για να αφουγκραστούμε ακόμα καλύτερα τις αγωνίες, τα προβλήματα, ακόμα και τις προτάσεις όλων των δημοτών μας» είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος, συμπληρώνοντας ότι «εμείς ως δημοτική αρχή έχουμε αποδείξει πως επιζητούμε το διάλογο, ενστερνιζόμαστε ιδέες και απόψεις που μπορούν να συμβάλλουν στον αγώνα που δίνουμε καθημερινά για το Δήμο μας». Ο κ. Μπέγκας απέφυγε να κάνει απολογισμό, λέγοντας ότι «σύντομα θα γίνει και αυτό», ενώ παραδέχτηκε ότι ο κόσμος της παράταξης δεν βρίσκεται πολύ συχνά.

«Ξέρω πως οι ευκαιρίες να συναντηθούμε όλοι μας δεν ήταν πολλές. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι σχέσεις που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια έχουν ατονήσει. Γνωρίζετε πολύ καλά πως από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τις τύχες του Δήμου η αγωνία μας ήταν πως θα εργαστούμε μεθοδικά ώστε να παράγουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δημότες» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, κάλεσε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης να συμβάλλουν «όλοι με τις δικές του δυνάμεις ο καθένας σε αυτή την προσπάθεια που θα ξεκινήσουμε φέτος».

Στόχος, όπως τον όρισε ο δήμαρχος, είναι να «αναγκαστεί» η κοινωνία να συμμετέχει πιο ενεργά. «Να αισθανθεί ακόμα περισσότερο ότι η δημοτική αρχή κι όλοι εσείς, ειδικά οι αιρετοί, άσχετα της θέσης την οποία κατέχετε, είναι δίπλα της όχι γιατί έτσι επιβάλλεται, αλλά γιατί πραγματικά η Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα έχει βαθιά μέσα στη φιλοσοφία της αυτό που περιγράφει με λίγες λέξεις ο τίτλος της».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν οι πρώην δήμαρχοι Αλέκος Σόφης, Λευτέρης Γκλίναβος, καθώς και ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back