ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ποιος στηρίζει ποιον τελικά;

Εικόνα του άρθρου Ποιος στηρίζει ποιον τελικά;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/05/2019, 22:46
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το πρωί, η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» συνάντησε τους δύο υποψηφίους δημάρχους, Θωμά Μπέγκα και Μωυσή Ελισάφ. H παράταξη του κ. Ελισάφ έσπευσε με ανακοίνωσή της να δημοσιοποιήσει τη συνάντηση με την αντιπροσωπεία και να τονίσει ότι υπάρχει «ταύτιση απόψεων», δημιουργώντας την αίσθηση ότι οι δύο παρατάξεις έχουν συμφωνήσει για τη δεύτερη Κυριακή.

Λίγη ώρα αργότερα, η παράταξη «Γιάννενα τώρα» ανακοίνωσε ότι συναντήθηκε τόσο με τον κ. Ελισάφ, όσο και με τον κ. Μπέγκα και έθεσε τρία ζητήματα «δέσμευσης στην περίπτωση που θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή» και στους δύο: Για τη λίμνη και την προστασία της, για αντικειμενικά κριτήρια στα δημοτικά τέλη και στη ΔΕΥΑΙ και τέλος, για την είσοδο ιδιωτών στην καθαριότητα.

«Η δέσμευση για τα παραπάνω θέματα με σαφές χρονοδιάγραμμα αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για τη στήριξη από την παράταξη ενός εκ των δύο υποψηφίων στις εκλογές της επόμενης Κυριακής» αναφέρει η παράταξη του κ. Μπαρτζώκα.

Λίγη ώρα αργότερα, τα «Γιάννενα τώρα» ανάρτησαν στην ομάδα της παράταξης στο facebook την ανακοίνωση (χωρίς να στείλουν νέο δελτίο Τύπου), αλλά και τις δύο απαντήσεις που έλαβε (αλφαβητικά μάλιστα), προσπαθώντας προφανώς να μετριάσουν τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από την ανακοίνωση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».  Οι δύο επικεφαλής, απαντώντας στα τρία σημεία της παράταξης «Γιάννενα τώρα» παραθέτουν τις σχετικές προγραμματικές τους δεσμεύσεις.

Τα «Γιάννενα τώρα» δεν ξεκαθάρισαν, τουλάχιστον στις ανακοινώσεις τους, ποιον θα στηρίξουν στον δεύτερο γύρο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back