Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ποδόσφαιρο στο Ζαγόρι: Στις 8 Ιουλίου η σέντρα

Εικόνα του άρθρου Ποδόσφαιρο στο Ζαγόρι: Στις 8 Ιουλίου η σέντρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/07/2017, 20:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με δέκα ομάδες θα γίνει φέτος η 19η Ποδοσφαιρική Συνάντηση Ζαγορίου, αφιερωμένη  στη μνήμη του Σταμάτη Βογά, ποδοσφαιριστή από το Καπέσοβο που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα.  Οι αγώνες θα ξεκινήσουν μία εβδομάδα νωρίτερα από ό,τι είχε προγραμματιστεί, δηλαδή στις 8 Ιουλίου. Υπάρχει δε ακόμη μία αλλαγή: η ομάδα του Ανθρακίτη δεν θα συμμετάσχει τελικά. Στη θέση της μπαίνει η ομάδα του Σκαμνελίου.  

Το Σάββατο 8 Ιουλίου, στις 18:30, θα γίνουν λοιπόν δύο αγώνες. Η πρώτη σέντρα του τουρνουά θα γίνει  στα γήπεδα Ασπραγγέλων και Φλαμπουραρίου. Αντιμέτωπες στο πρώτο γήπεδο θα βρεθούν οι ομάδες του Τσεπελόβου και του Βραδέτου και στο δεύτερο αυτές του Σκαμνελίου και του Ελατοχωρίου.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων των δέκα ομάδων (δυο όμιλοι με τρεις και ένας με τέσσερις) θα ακολουθηθεί όπως ορίστηκε στην σύσκεψη των εκπροσώπων στις 14 Μαΐου στο Δημαρχείο Ζαγορίου. Ο τελικός θα γίνει στο γήπεδο Τσεπελόβου στις 13 Αυγούστου.

Τα τέσσερα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες είναι, Ασπραγγέλων, Κήπων, Τσεπελόβου και Φλαμπουραρίου. Στο τουρνουά μετέχουν, Τσεπέλοβο, Κουκούλι, Βραδέτο, Καπέσοβο, Πάπιγκο, Σκαμνέλι, Ελατοχώρι, Ασπράγγελοι, Βρυσοχώρι-Ηλιοχώρι και Νεγάδες-Φραγκάδες με κοινές ομάδες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back