ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ποδοσφαιρικό τουρνουά για παιδιά στον Κατσικά

Εικόνα του άρθρου Ποδοσφαιρικό τουρνουά για παιδιά στον Κατσικά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/05/2022, 16:17
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ποδοσφαιρικό τουρνουά παιδιών ηλικίας κάτω των 12 ετών με τη συμμετοχή παιδιών προσφύγων θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου, στις 10 το πρωί, στο γήπεδο της Θύελλας Κατσικά.

Το τουρνουά θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και της ΜΕΤΑδρασης και αποσκοπεί να φέρει κοντά παιδιά που έχουν βιώσει διαφορετικές καταστάσεις «αφού ο αθλητισμός είναι αντίθετος σε κάθε μορφή ρατσισμού» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δημαρχείου.

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Τσόλης, στόχος του τουρνουά είναι να ενισχυθεί το πνεύμα ομαδικότητας και αλληλεγγύης  ενώ ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας Βασίλης Βλέτσας, τόνισε ότι για πρώτη φορά ο Δήμος Ιωαννιτών διοργανώνει τουρνουά μεταξύ αλλοδαπών και ντόπιων νεαρών ποδοσφαιριστών δίνοντας το μήνυμα ότι «η πόλη αγκαλιάζει το ίδιο ζεστά  τους πρόσφυγες και μετανάστες που διαβιούν στην περιοχή μας».

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ο ΠΑΣ Γιάννενα, ο ΑΟ Ανατολής, ο ΑΟ Γιάννενα, ο Εθνικός Φιλιππιάδας, η ομάδα των προσφύγων της δομής του Κατσικά και η ομάδα της Θύελλας Κατσικά.

Από τις 9 το πρωί κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα διενεργήσει δωρεάν rapid test στους αθλητές, τους συνοδούς και τους επισκέπτες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back