ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ποδαρικό με «Χ» στη Νέα Σμύρνη

Εικόνα του άρθρου Ποδαρικό με «Χ» στη Νέα Σμύρνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/01/2017, 18:54
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ματς στη Νέα Σμύρνη ήταν κάκιστο, ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά ο ΠΑΣ κατάφερε και πάλι να σταθεί όρθιος σε εκτός έδρας παιχνίδι. Με μια βολίδα του Τζημόπουλου που χτύπησε και  στο κεφάλι αμυντικού του Πανιωνίου, ο ΠΑΣ ισοφάρισε το επίσης ωραίο γκολ του Ανσαριφάντ από το πρώτο ημίχρονο και έφυγε με το βαθμό από την Πλατεία.

Ο ΠΑΣ ήταν παθητικός στο παιχνίδι, με τους παίκτες του να κάνουν εύκολα λάθος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και οι Μασούντ-Μπεν να ταλαιπωρούν τους ανασταλτικούς του ΠΑΣ. O Ανσαριφάντ πήρε την ωραία, σκαφτή πάσα του Μασούντ, πρόλαβε αμυντικό και τερματοφύλακα και έκανε με ωραίο πλασέ από πλάγια το 1-0 στο 43'. Νωρίτερα τον ΠΑΣ γλίτωσε ο Πασχαλάκης με διπλή εξαιρετική επέμβαση, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Γιαννιώτης του Πανιωνίου, στο β' ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ μπήκε και πάλι παθητικά. Κάπου εκεί όμως ο Πανιώνιος άρχισε να… μιμείται τον ΠΑΣ στα λάθη, ειδικά στο χώρο μπροστά μεταξύ κέντρου και της περιοχής του. Σε μια από τις οργανωμένες επιθέσεις του ΠΑΣ, ο Τζημόπουλος πήρε τη μπάλα στο ύψος του ημικυκλίου, αλλά πιο έξω, είχε όλο το χρόνο να ζυγίσει το σουτ και να ισοφαρίσει τελικά, στο 79'.

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης,Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (68' Μασούρας), Μασούντ, Μπεν(81' Σαββίδης), Ανσαριφάρντ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος,Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς (68' Γιάκος), Ακόστα (62'Βιντάλ), Μαμπουλού (75' Ναδάλες), Ζάιρο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back