ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Πλειοψηφία θετικών δυνάμεων»

Εικόνα του άρθρου «Πλειοψηφία θετικών δυνάμεων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/05/2019, 12:36
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με στόχο τη δημιουργία «πλειοψηφίας θετικών δυνάμεων», με πρόσκληση «ενώπιον της κοινωνίας, δημόσια , όχι μέσω πολιτικών συναλλαγών ή παρασκηνιακών διαβουλεύσεων» σε όλες τις παρατάξεις που δεν μπήκαν στο δεύτερο γύρο, ο επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών Θωμάς Μπέγκας πηγαίνει προς τη δεύτερη κάλπη.

Ανακοίνωσε ότι ξεκινάει συναντήσεις με όλες τις παρατάξεις που δεν μπήκαν στο δεύτερο γύρο, αναζητώντας προγραμματικές συγκλίσεις και συνεργασίες, στη νέα δημοτική περίοδο.

Ο κ. Μπέγκας ευχαρίστησε άλλη μια φορά τους ψηφοφόρους που έδωσαν προβάδισμα στην παράταξή του, από την πρώτη Κυριακή, με ποσοστό 30,55% και 6,78% διαφορά από τον δεύτερο, Μωυσή Ελισάφ. Ευχαρίστησε επίσης όλους και όλες που ψήφισαν και τις άλλες παρατάξεις, λέγοντας ότι «η δημοκρατία θωρακίζεται μέσα από τη συμμετοχή».

«Προσέρχομαι σε αυτό το διάλογο με τις βασικές αρχές της παράταξής μας , όπως είναι η χρηστή διοίκηση και η διαφάνεια, το σχέδιο και το όραμα για το μέλλον του μεγάλου Δήμου Ιωαννιτών, τα Νέα Γιάννενα» αναφέρει και προσθέτει ότι η παράταξη και ο ίδιος θα εγγυηθούν «την ομαλή μετάβαση στη νέα περίοδο της απλής αναλογικής» και ο ίδιος προσωπικά, «το μέλλον του μεγάλου Δήμου Ιωαννιτών».




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back