Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πίτα, βραβεύσεις και σχέδια για το κοντινό μέλλον

Εικόνα του άρθρου Πίτα, βραβεύσεις και σχέδια για το κοντινό μέλλον
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/01/2019, 16:36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Την καθιερωμένη πλέον για τα Φώτα, εκδήλωσή κοπής πίτας και βράβευσης αθλητών και αθλητριών, έκανε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων.

Η φετινή χρονιά μπαίνει με απαιτήσεις, καθώς τον προσεχή Σεπτέμβριο ο όμιλος θα είναι ο «οικοδεσπότης» μιας διεθνούς διοργάνωσης, της πρώτης εδώ και χρόνια. Η πρόεδρος του Ομίλου Μάρθα Παλαιοπάνου έκοψε την πίτα για τη νέα χρονιά, βραβεύθηκαν οι κωπηλάτες και κωπηλάτισσες που είχαν επιτυχίες πέρυσι, οι προπονητές και προπονήτριές τους, ενώ τιμήθηκαν για τη στήριξη που παρέχουν στον Όμιλο ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης και ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

 «Ο Ν.Ο.Ι. κουβαλάει μια μεγάλη αθλητική ιστορία. Ως διοίκηση προσπαθούμε να την τιμούμε κάθε μέρα και να την πηγαίνουμε ακόμη παραπέρα. Έχουμε κάνει αρκετά, φιλοδοξούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα» τόνισε η κα Παλαιοπάνου και συμπλήρωσε ότι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του ερχόμενου Σεπτεμβρίου «πρόκειται για μία διοργάνωση- σταθμό τόσο για την πόλη μας όσο και για τη γιαννιώτικη κωπηλασία» και κάλεσε τους φορείς σε «συστράτευση να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα και να διασφαλίσουμε την πολυδιάστατη επιτυχία της διοργάνωσης».

Ο κ. Μπέγκας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οφείλουμε να στηρίζουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα της πόλης και φυσικά δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο», ενώ για λογαριασμό του κ. Καχριμάνη, χαιρέτισε ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Βασίλης Γοργόλης. «Θα κάνουμε ό, τι χρειαστεί για να είναι έτοιμες οι υποδομές της πόλης» τόνσιε μεταξύ άλλων.  

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Βαγγέλης Παλαντζίδης μίλησε για την προσπάθεια που κάνει η Διοικούσα Επιτροπή του Πανηπειρωτικού για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Λιμνοπούλας και χαρακτήρισε «χρονιά - ορόσημο το 2019 όσον αφορά στον υγρό στίβο». που θα φέρουν σ’ αυτήν πολλούς επισκέπτες και ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά σε όλους.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back