Δώδεκα ελληνικά εργαστήρια έλαβαν έγκριση για την τριετία 2022-2025, για την έκδοση πιστοποίησης σε ελληνικά αγροτικά προϊόντα φυτικής προέλευσης, που εξάγονται στην Ινδονησία.
Από την Ελλάδα μπορούν να εξάγονται στην Ινδονησία τα παρακάτω οκτώ προϊόντα φυτικής προέλευσης: ακτινίδια, πορτοκάλια, επιτραπέζια σταφύλια, κεράσια, δαμάσκηνα, πράσινα μήλα, μανταρίνια και αποξηραμένες σταφίδες.
Ένα από αυτά τα εργαστήρια είναι στα Γιάννενα: Το Γενικό Χημείο του Κράτους, Xημική Υπηρεσία Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, Δόμπολη 30 (για βαρέα μέταλλα).