Oikonomou pisoi

Πιο ψηλά ο ΑΣ Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Πιο ψηλά ο ΑΣ Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/02/2022, 10:46

Οι γυναίκες του ΑΣ Γιάννενα νίκησαν τον Ασκληπιό και ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στα play-off ανόδου. Ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στο κλειστό του ΠΕΑΚΙ με την Αργώ Βόλου, το Σάββατο 12/2/2022 και ώρα 18.00, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και με το δεύτερο Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, στις 19/2/2022 και ώρα 18.00, ο οποίος μετά τη χθεσινή του νίκη επί της Αργώ Βόλου εξασφάλισε το εισιτήριο για τα play-off.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(0-3): 16-25, 20-25, 22-25

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Καμινάρης): Καπέλου, Μουζακιάρη/λ, Τζήμα, Κοκκαλιάρη, Γιόλα, Κόκκαλη, Δίντσικου, Αλβίζου, Τσιούμα, Παπαγιάννη, Γούλα, Μπρουσιάκη.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης-Κοντογιάννης): Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Καλουτσάκη, Νιακοπούλου/λ, Ντούση, Τικμανίδου, Ανουλίδου/λ, Μπάρλα, Μπουρλή, Κακαγή.

Στους άνδρες, ο Πανηπειρωτικός έχασε από τον Ίκαρο Έδεσσας με 2-3 σετ και θα διεκδικήσει την παραμονή του στον Δ΄ όμιλο. Εκεί, οι ομάδες μεταφέρουν τη βαθμολογία από τους μεταξύ τους αγώνες στους δύο γύρους του ομίλου αυτού και δεν θα αγωνιστούν ξανά μεταξύ τους.

Η κλήρωση για τον καθορισμό του προγράμματος του Γ' και Δ' Ομίλου της Β' Ζώνης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 13.00.

Δ' ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΝ Πανοράματος, ΓΣ Πανηπειρωτικός Ιωαννίνων, ΑΠΣ Φθία Λαμίας, ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας, ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ., ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου, ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back