Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Pindos Historic Rally: 900 χλμ σε 3 μέρες

Εικόνα του άρθρου Pindos Historic Rally: 900 χλμ σε 3 μέρες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/05/2023, 21:36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Pindos Historic Rally επανέρχεται στις 25 Μαΐου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με επίκεντρο τα Γιάννενα και τρέχοντας σε ορεινές διαδρομές  που περιλαμβάνουν ιστορικούς και κλασικούς προορισμούς  όπως Σούλι, Δωδώνη, Εθνικός Δρυμός Πίνδου, Σαμαρίνα, Ζαγοροχώρια, Τζουμέρκα, Καλαρρύτες,  Πράμαντα. Τα πληρώματα θα διανύσουν περίπου 900  χλμ.  σε 3 μέρες, με πάνω από τη μισή απόσταση να είναι αποτελείται από ειδικές διαδρομές ακριβείας. 

Η χρονομέτρηση γίνεται με χρήση δορυφορικού συστήματος και Live έκδοση αποτελεσμάτων.                    

Το πρώτο σκέλος θα εκκινήσει την Πέμπτη 25/5  στις 18:00,  από το ξενοδοχείο «The Lake» με κατεύθυνση  Ζίτσα, Σούλι, Δωδώνη, ανασυγκρότηση για δείπνο και τερματισμό στο ξενοδοχείο στις  23:35.                               Τη 2η ηµέρα 26/5,  θα δοθεί η εκκίνηση στις  11:30 με κατεύθυνση και  διαδρομές στην καρδιά του εθνικού πάρκου της Πίνδου, ανασυγκρότηση και  γεύμα στη Σαρακατσάνικη στάνη, Σαμαρίνα, ανασυγκρότηση στο Πάπιγκο, και τερματισμό  στις 23:00 στο ξενοδοχείο.                    

Σάββατο 27/5 πρωί, εκκίνηση στις  09:25,  για την τελική αναμέτρηση μεταξύ των πληρωμάτων  που θα κρίνει τους νικητές και διακριθέντες του  αγώνα. Κατεύθυνση προς Τζουμέρκα, Πράμαντα, Καλαρίτες, πέρασμα Μπάρου, ανασυγκρότηση και γεύμα στο χιονοδρομικό κέντρο  Ανηλίου,  συνέχεια προς κεντρικό Ζαγόρι, με  τερματισμό του αγώνα στις 19:25 στο ξενοδοχείο  για δείπνο και απονομή επάθλων μιας μοναδικής εμπειρίας του Pindos Historic Rally, edition 2023.

Πληροφορίες  σχετικά µε τον αγώνα θα βρείτε στο https://www.pindos.org/. Επίσης, εκεί μπορείτε να παρακολουθήσετε και ζωντανά τόσο την διαδροµή των  πληρωµάτων,  όσο και την  βαθµολογική τους κατάταξη.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back