Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Photometria in Motion 2021

Εικόνα του άρθρου Photometria in Motion 2021
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/08/2021, 21:55
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Photometria International Photography Festival παρουσιάζει και φέτος το διαγωνισμό κινούμενης εικόνας, Photometria in Motion. Με σκοπό την ανάδειξη νέων τρόπων αξιοποίησης της εικόνας, προσκαλεί να καταθέσετε το έργο σας στις κατηγορίες: Animation, Video Art, Ταινίες Μικρού Μήκους και Ντοκιμαντέρ.

Η υποβολή των έργων θα διαρκέσει από 01/08/2021 έως και τις 30/09/2021. Οι περίοδοι υποβολής έργων και το κόστος συμμετοχής χωρίζονται ως εξής:

♦ 01/08 – 20/8: δωρεάν συμμετοχή

♦ 21/08 – 10/9: 10 €

♦ 11/09 – 30/09: 25 €

Οι συμμετέχοντες-ουσες θα πρέπει να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα έργα τους, με ελεύθερη θεματογραφία, με δυνατότητα κατεβάσματος, με μέγιστη διάρκεια τα 20 λεπτά, καθώς και ένα σύντομο περιγραφικό κείμενο του έργου. Εάν η επίσημη γλώσσα ομιλίας δεν είναι η ελληνική, τότε θα πρέπει επίσης να κατατεθεί το απαραίτητο υλικό ελληνικών ή αγγλικών υποτίτλων.

Για να συμμετέχετε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

photobookstore

ή συνδεθείτε και καταθέστε το έργο σας μέσω της πλατφόρμας FilmFreeway:

filmfreeway

Η επιλογή των έργων θα γίνει από τους Δανάη και Δημήτρη Αγναντή, βασιζόμενη στη συνάφεια της περιγραφής της ιδέας με την εκτέλεσή της. Τα επιλεγμένα έργα θα παρουσιαστούν, στο πλαίσιο της επερχόμενης διοργάνωσης, σε μέρη και ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.photometria.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του φεστιβάλ. Οι επιτυχόντες-ούσες θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

   Όροι και προϋποθέσεις

1. Τα έργα θα πρέπει να είναι προϊόν του συμμετέχοντα.

2. Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής με παραπάνω από ένα έργα ανά καλλιτέχνη, όμως μπορεί να επιλεγεί μόνο ένα προς προβολή (σε περίπτωση επιλογής)

3. Σε περιπτωσή που τα έργα απεικονίζουν άτομα εν αγνοία τους ή χωρίς την έγκρισή τους, η ευθύνη έγκειται αποκλειστικά στον δημιουργό στον οποίο ανήκει το έργο και όχι στο Photometria International Photography Festival.

4. Το Photometria International Photography Festival έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα επιλεγμένα έργα σε μελλοντικές προωθητικές ενέργειες του φεστιβάλ.

5. Τα επιλεγμένα έργα θα κρατηθούν στο αρχείο της διοργάνωσης, η οποία διατηρεί το δικαίωμα διαχείρισής τους και μελλοντικής, πιθανής επανέκθεσής τους, με αναφορά πάντα, στον δημιουργό του κάθε έργου.

6. Τα πνευματιικά δικαιώματα του κάθε έργου ανήκουν στο δημιουργό τους.

Η υποβολή της φόρμας συμμετοχής στον διαγωνισμό Photometria in Motion, που διοργανώνεται στα πλαίσια του 14ου Photometria International Photography Festival, σημαίνει αυτομάτως την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που έχουν τεθεί παραπάνω.

Για παραπάνω πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.photometria.gr

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back