Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περιοδειών συνέχεια για τον Κ. Γάτσιο

Εικόνα του άρθρου Περιοδειών συνέχεια για τον Κ. Γάτσιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/06/2019, 22:01
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ στα Γιάννενα Κώστας Γάτσιος όμως, συνεχίζει τις περιοδείες.

Βρέθηκε στα Κατσανοχώρια (Μονολίθι, Πλατανούσα και Πηγάδια), τα Τζουμέρκα (Ματσούκι, Χριστοί, Πράμαντα) και τα Ζαγοροχώρια (Σκαμνέλι, Κήποι, Τσεπέλοβο, Άνω Πεδινά). Εκτός από τις επαφές του με πολίτες και αυτοδιοικητικά στελέχη, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει και στην 11η Ηπειρωτική γιορτή μανιταριού, όπου συνομίλησε με μέλη του Συλλόγου Μανιταρόφιλων Ηπείρου.

Ακόμα, συνάντησε τον πρόεδρο τού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων Λευτέρη Αραμπατζή, με τον οποίο συζήτησε διεξοδικά τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές της βιομηχανίας και της οικονομίας του νομού Ιωαννίνων.

«Η Ελλάδα, η Ήπειρος, τα Γιάννενα έχουν ανάγκη να μπουν σε μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης, που θα βγάλει τον τόπο από την κρίση, την παρακμή και την ακινησία. Και για να γίνει αυτό, δεν αρκούν μόνο οι άνθρωποι με διάθεση και ιδέες, αλλά χρειάζονται πολιτικές και προγράμματα, που θα δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά, χωρίς τις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες, που καλλιέργησαν η δημαγωγία και ο πολιτικός αμοραλισμός» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γάτσιος.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back