Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 4-02-2019, 13:14
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τη Δαφνούλα, την Πλατανιά και την Ηλιόκαλη επισκέφθηκε την Κυριακή η υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ιωάννινα 2023».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη Δαφνούλα προτεραιότητα δόθηκε στη δημιουργία χώρου πολλαπλών χρήσεων, με διερεύνηση της δυνατότητας αξιοποίησης του παλαιού σχολείου, η συντήρηση και διάνοιξη νέων απαραίτητων δημοτικών και αγροτικών οδών, η παροχή διευκολύνσεων στη λειτουργία των κτηνοτροφικών μονάδων, η πύκνωση των δρομολογίων του υπεραστικού ΚΤΕΛ, ο απολογισμός της διαχείρισης των ανταποδοτικών τελών που αναλογούν στους κατοίκους της, η συντήρηση των δεξαμενών ύδρευσης, ο καθαρισμός των υδρομαστεύσεων και η δημιουργία αντιπυρικών ζωνών.

Στην Ηλιόκαλη συζήτηση έγινε για την απορροή των νερών που λιμνάζουν στους παράπλευρους δρόμους της Εγνατίας, η αναδιαμόρφωση του προγράμματος δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ, η κατασκευή ασφαλούς προσπέλασης στον οικισμό και η τοποθέτηση στηθαίων σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου, η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, η κατασκευή εγκαταστάσεων υποστήριξης των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Στην Πλατανιά συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, το θέμα της βελτίωσης της οδού προσπέλασης στον οικισμό και η διάθεση της αδρανοποιημένης λυματολάσπης του Βιολογικού Καθαρισμού Ιωαννίνων. 

Η Τατιάνα Καλογιάννη ανέπτυξε για κάθε θέμα τις θέσεις της παράταξης, ασκώντας κριτική στη δημοτική αρχή. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η δημοτική αρχή «σημειώνει υστέρηση στην αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν την ποιότητα ζωής» ενώ ενημέρωσε για τις αδειοδοτικές πτυχές της περιβαλλοντικά ασφαλούς τελικής διάθεσης των αποβλήτων.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso solidus