ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Περί «λούφας» σε πανεπιστήμιο και Δήμο Ιωαννιτών

Εικόνα του άρθρου Περί «λούφας» σε πανεπιστήμιο και Δήμο Ιωαννιτών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/09/2020, 17:25
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Λίγο πριν το κλείσιμο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, στις 2 το πρωί της Τρίτης, ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, μιλώντας για το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Ιωαννιτών, έκανε κριτική στις κυβερνήσεις για τη μη αντικατάσταση των εργαζόμενων που βγαίνουν σε σύνταξη.

«Το προσωπικό γερνάει, συνταξιοδοτείται και δεν αντικαθίσταται με νέο και αξιόμαχο προσωπικό» τόνισε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι η κινητικότητα υπαλλήλων δεν θα ευνοήσει τον Δήμο, αλλά ενδέχεται να τον αποδυναμώσει κιόλας.

Εντύπωση προκάλεσε το επιχείρημά του, το οποίο αναφέρει ουσιαστικά ότι εργαζόμενοι στο πανεπιστήμιο, χώρο εργασίας του ιδίου για χρόνια, λουφάρουν:

 «Υπάρχουν πολύ περισσότερες υπηρεσίες, μια από τις οποίες είναι το πανεπιστήμιο, όπου μπορείς να λουφάρεις πολύ περισσότερο και σας διαβεβαιώνω γι αυτό. Αν κάποιος είχε να επιλέξει μεταξύ οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου και του πανεπιστημίου, και ο Άρης [Μπαρτζώκας] μπορεί να το διαβεβαιώσει, θα διάλεγε το πανεπιστήμιο».

ΣΧΟΛΙΑ
Aλεξάνδρα Χουλάκη
Λυπάμαι πολύ για το σχόλιο του κ. Δημάρχου, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν μέλος της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, την οποία κοινότητα απαξιώνει με το "επιχείρημά του" και αναρωτιέμαι μήπως και ο κ. Μπαρτζιώκας - μέλος και εκείνος της Παν/μιακής Κοινότητας με τη σιωπή του συμφωνεί με τον κ. Δήμαρχο. Ως μέλος ΕΤΕΠ του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Παν/μίου Ιωαννίνων δηλώνω ότι έχω προσβληθεί προσωπικά ... Με εκτίμηση ...
Περίεργος
Δεν το είχαμε προσέξει αυτό που λέει ο δήμαρχος.... πέφτουμε από τα σύννεφα
Φαρίν Βλασέ
οι Υποκριτές, βρήκαν ακόμα μια ευκαιρία να την πέσουν στον Δήμαρχο για την αλήθεια που εκστόμισε.. αλλά τι να κάνουμε, αυτά που λέει είναι πραγματικότητα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back