Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περί «έξυπνων μακετών»

Εικόνα του άρθρου Περί «έξυπνων μακετών»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/04/2019, 19:53
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με αφορμή τις ανακοινώσεις για τις ψηφιακές εφαρμογές, η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» επιτίθεται στη δημοτική αρχή και την κατηγορεί για καθυστερήσεις και «μακέτες», χρησιμοποιώντας τον αγαπημένο της πλέον χαρακτηρισμό.

«Χρειάστηκε πέντε ολόκληρα χρόνια που αποτελούν το δικό της παρελθόν για να φτάσει στο σημείο ένταξης ενός έργου στο ΕΣΠΑ και όχι στην ολοκλήρωσή του. Πρόκειται δηλαδή για μία μακέτα που θα παραδώσει με τη λήξη της θητείας της» αναφέρει η παράταξη και της χρεώνει την κακή κατάσταση του ασύρματου δικτύου, την «πανάκριβα πληρωμένη ‘πλατφόρμα ενημέρωσης πολιτών για τις μετακινήσεις, την οποία ουδέποτε χρησιμοποίησε η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών», τα προγράμματα που «θα έπρεπε να βρίσκονται στο στάδιο ανάθεσης και συμβασιοποίησης στο πρώτο δίμηνο του 2019»  κ.α.

Τέλος, κατηγορεί τη δημοτική αρχή και για τους απολογισμούς, λέγοντας ότι «αυτό που συνάδει απολύτως με τις λογικές του παρελθόντος που ακολουθεί η απερχόμενη δημοτική αρχή είναι η «εκτυπωτική επιχείρηση» που έχει θέσει σε λειτουργία. Πολυσέλιδες και πολυτελείς εκδόσεις απολογισμού έργου δήθεν, που στην πραγματικότητα αποτελούν προσωπική προβολή που πληρώνεται με δημόσιο χρήμα».

Στα της προεκλογικής εκστρατείας, ο κ. Ελισάφ συνάντησε τον πρόεδρο της «Πίνδος» Ανδρέα Δημητρίου και τόνισε: «Πιστεύουμε στους ανθρώπους που δίνουν την καθημερινή μάχη στην πτηνοτροφία, την κτηνοτροφία και την γεωργία. Πιστεύουμε στην ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back