Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 13-09-2021, 11:23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Mε πέντε συνολικά μετάλλια στις αποσκευές τους, εκ των οποίων ένα χρυσό, τρία αργυρά και ένα χάλκινo, επιστρέφουν από τη Στρούγκα της Βόρειας Μακεδονίας και τη λίμνη Οχρίδα οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων οι οποίοι έλαβαν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Νέων με την ελληνική εθνική ομάδα.

Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν η Χριστίνα Παπαϊωάννου και η Νεφέλη Ντάρα στο τετραπλό Σκιφ Κορασίδων παρέα με τις Ε. Νάτσιουλα και Σ. Δαλίδου. Η Νεφέλη Ντάρα πήρε κι ένα αργυρό μετάλλιο στο διπλό Σκιφ Κορασίδων με την Ε. Νατσιούλα, ενώ αργυρή στέφθηκε και η Κατερίνα Γκόγκου στο Σκιφ Νεανίδων. Η Κατερίνα πήρε κι ένα χάλκινο μετάλλιο στο Τετραπλό Σκιφ Νεανίδων όπου έτρεξε μαζί με τις Σ. Άγγου-Μ. Κωνσταντινίδου-Κ. Γώγου.

Ο Στέφανος Δημητρίου και ο Άγγελος Λαγός, τέλος, κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στην Οκτάκωπο των Παίδων μαζί με τους Β. Κουτσελίνη-Γ. Καρρόπουλο-Σ. Σπιτιέρη-Σ. Σώμα-Δ. Σταυριανιδη-Γ. Χαρισίου και Μ. Μπίζιο.

Η ελληνική ομάδα κατέκτησε συνολικά 18 μετάλλια εκ των οποίων τέσσερα χρυσά, έξι ασημένια και έξι χάλκινα. Η Ελλάδα κατετάγη τρίτη στη γενική βαθμολογία συγκεντρώνοντας 73 βαθμούς με πρώτη την Τουρκία, η οποία συγκέντρωσε 80 βαθμούς και δεύτερη τη Ρουμανία που έλαβε επίσης 80 βαθμούς.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
espa