Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ίδρυμα Γκανή: Ψήφισμα για το θάνατο του Σπ. Σπέγγου

Εικόνα του άρθρου Ίδρυμα Γκανή: Ψήφισμα για το θάνατο του Σπ.  Σπέγγου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/04/2021, 13:04
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στα Ιωάννινα σήμερα 30 Απριλίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00’ π.μ., ύστερα από νόμιμη πρόσκληση του κ. Προέδρου συνήλθε το ΔΣ με την παρουσία των: Ναπ. Μάργαρη-Προέδρου, Άγγελου Καππά-Αντιπρόεδρου, Αθανασίου Ζυγούρη-Γραμματέα, Ι. Τσάμη-Ταμία, Γ. Παπαγεωργίου και Παν. Θεμελή-μελών.

Tο ΔΣ του Ιδρύματος  «Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή» με την πληροφορία του θανάτου του  Επίτιμου Προέδρου του Ιδρύματος Σπυρίδωνος Σπέγγου συνήλθε σε έκτακτη διαδικτυακή συνεδρίαση με μοναδικό θέμα συζήτησης και λήψης απόφασης το τραγικό γεγονός του θανάτου του.

Όλα τα μέλη του ΔΣ αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα και στο ήθος του αποβιώσαντος και τόνισαν την σημαντική συμβολή του Ευπατρίδη Συμπολίτη μας, Διακεκριμένου νομικού, Επίτιμου Προέδρου και Θεμελιωτή του Ιδρύματος. Ομόφωνα αποφάσισαν να σταλεί στον τύπο το ακόλουθο ψήφισμα:

Το ΔΣ του Ιδρύματος «Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή» με την πληροφορία του θανάτου του Επίτιμου Προέδρου του Ιδρύματος αποφάσισε:

  • Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 
  • Να εκπροσωπηθεί στην κηδεία του
  • Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του
  • Το Ίδρυμα πενθεί για την απώλεια του Σπ. Σπέγγου
ΣΧΟΛΙΑ
χρηστος τσακας
Μεγαλη φυσιογνωμία ,δεν ετυχε να τον δω εν δραση,αλλα με ετιμησε με την παρεα του στην καφετερια της Πλατειας Πάργης όπου μαζευόμασταν με Β'ασω Καράσσα ,Ανδρέα Καίλη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3