Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάτησε παρκέ ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Εικόνα του άρθρου Πάτησε παρκέ ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/08/2021, 10:49
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

O ΠΑΣ Γιάννινα WBC συναντήθηκε ξανά στο Νέο Κλειστό χτες, για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.

Ο προπονητής Νίκος Δουβίτσας και το επιτελείο του είχαν στη διάθεσή τους όλες τις παίκτριες, ανάμεσά τους τις 7 μεταγραφές: Σαμάνθα Μακέι, Ασπασία Καλαμπάκου, Λέα Σόμερφιλντ, Χριστίνα Θεοδώρου, Κατερίνα Μαρίνη, Ευγενία Παπαδοπούλου και Ελπίδα Δημητριάδου. Τις υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν η αρχηγός Ντίνα Σαρηγιαννίδου, η «παλιά» Σαμάνθα Κούπερ και οι δύο νεαρές, Αγγελίνα Χρηστάκη και Μαίρη Χούλη.
Ο Νίκος Δουβίτσας είπε μεταξύ άλλων: «Σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασία για την φετινή σεζόν και οι περισσότερες αθλήτριες ήρθαν σε πολύ καλό επίπεδο, πλην ελαχίστων περιπτώσεων».

Οι αθλήτριες θα περάσουν εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια θα η ομάδα θα πάει στην Κόνιτσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα γίνουν και φιλικά παιχνίδια.

Εκ μέρους της διοίκησης, ο γενικός αρχηγός Άγγελος Καχριμάνης ευχήθηκε σε όλες τις αθλήτριες να έχουν υγεία και «με σκληρή δουλειά να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί από διοίκηση και προπονητικό επιτελείο», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Σήμερα η ομάδα θα πάει στη Λάρισα για τον εργομετρικό έλεγχο και το Σάββατο 28 του μήνα, θα πάνε στην Κόνιτσα, όπου θα προετοιμαστούν μέχρι και 4 Σεπτεμβρίου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back